Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Παλεύει» ο Κέβιν Λοβ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Παλεύει» ο Κέβιν Λοβ

Ο Κέβιν Λοβ παραδέχθηκε πως προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της παρουσίας του στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μετά το προχθεσινό ματς με την προηγούμενη ομάδα του, Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ομολόγησε ότι δεν έχει προσαρμοστεί κατά 100%, αλλά τόνισε πως είναι χαρούμενος στους εκπρόσωπους του Οχάιο. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και κόουτς των «λύκων», Φλιπ Σόντερς, εξέφρασε την ενόχλησή του για την ειρωνική στάση της διοίκησης απέναντι στον Λοβ, η οποία επικράτησε πριν από τον προχθεσινό αγώνα, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να επιδείξει ανωτερότητα απέναντι στον πρώην παίκτη της. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι «καβς» υποδέχονται απόψε (03/02, 02:00) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Quicken Loans Arena» χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας).

Φιλαδέλφεια 76ερς
Από την άλλη, οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) θα μείνουν έξω μαζί με τον Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), του οποίου η αισιοδοξία για άμεση επιστροφή στα παρκέ χαρακτηρίζεται υπερβολική από στελέχη των «σίξερς». Με τη σειρά του, ο Μπρετ Μπράουν αποκάλυψε πως εξετάστηκε η περίπτωση υποβιβασμού του Τζα Καρ Σάμπσον στους Ντέλαγουερ 87ερς, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει στη βασική πεντάδα και για το σημερινό ματς σε πείσμα των τελευταίων αρνητικών εμφανίσεών του. Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο 30άχρονος γκαρντ, Μάικ Εφεβμπέρα, απασχολεί τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφειας, που θέλουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ των 87ερς, σύμφωνα με το RealGM.

Σακραμέντο Κινγκς
Αντίστοιχη πρόθεση μέσω των Ρένο Μπίγκχορνς, θυγατρική ομάδα τους στο NBDL φανερώνουν οι Σακραμέντο Κινγκς. Παράλληλα, οι «βασιλιάδες» συνεχίζουν την προσπάθεια για απόκτηση «ψηλού», τον οποίο προορίζουν για ρόλο δίπλα στον Ντε Μάρκους Κάζινς. Ακόμα, ο Ντάρεν Κόλισον δέχθηκε παρατήρηση για φλόπινγκ από την πειθαρχική επιτροπή του NBA, οπότε στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Κινγκς φιλοξενούν αύριο (04/02, 05:00) στο «Sleep Train Arena» τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς τον Έρικ Μόρλαντ (ώμος), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Τάι Κορμπίν.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Χωρίς απουσίες λόγω τραυματισμού συνεχίζουν τη φετινή πορεία τους οι πρωτοπόροι της Δύσης, που επανέκτησαν τον Τζέιμς Μάικλ Μακ Αντού με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, που επιβεβαίωσε δήλωση του Στιβ Κερ για άμεση επιστροφή του 22άχρονου Αμερικανού φόργουορντ. Ακόμα, οι «πολεμιστές» επανέφεραν τον Φέστους Εζέλι στο ρόστερ του Στιβ Κερ ύστερα από υποβιβασμό στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League, όπου επέστρεψε προσωρινά και ο Μακ Αντού.

Ντένβερ Νάγκετς
Χωρίς απουσίες συνεχίζουν επίσης οι Ντένβερ Νάγκετς, που αύριο (04/02, 02:00) θα βρεθούν στο «Wells Fargo Center» των 76ερς. Πάντως, ο Τάι Λόουσον επιβεβαίωσε πως η υπομονή του Μπράιαν Σο εξαντλείται έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως ο Τζαβέιλ Μακ Γκι των «σβόλων» είναι μακριά από το 100% μετά την πολύμηνη αποχή. Τέλος, το ESPN έγραψε πως ο εκκεντρικός σέντερ πράγματι συμπεριλήφθηκε σε πρόταση του συλλόγου του Κολοράντο στους Μπρούκλιν Νετς μαζί με τον Τζέι Τζέι Χίκσον και πρόσθεσε ότι στην προσφορά συμπεριλήφθηκε μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου για τον Μπρουκ Λόπεζ, που δεν έκαμψε την αντίσταση των Νεοϋορκέζων.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved