Νιου Γιορκ Νικς: Στηρίζει Κόμπι και ο «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Στηρίζει Κόμπι και ο «Μέλο»

Ενόψει του αυριανού ματς των Νιου Γιορκ Νικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Καρμέλο Άντονι στάθηκε στο πλευρό του άτυχου Κόμπι Μπράιαντ.

Ακολουθώντας το κλίμα, που δημιουργούν οι «λιμνάνθρωποι», ο «Μέλο» υποστήριξε πως ο 5-φορές πρωταθλητής NBA θα είναι στο 100% ύστερα από εγχείρηση στον δεξιό ώμο μέχρι την έναρξη της regular season του 2015-16. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως στην προσπάθειά του για «ψήσιμο» μεταγραφικών στόχων των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» θα χρησιμοποιήσει τον τρόπο, με τον οποίο τον προσέγγισαν οι Λέικερς το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν unrestricted free agent, ενώ είπε επίσης ότι πιστεύει πως θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι (01/02, 21:00) στο «Madison Square Garden» παρά γνωστό πρόβλημα στο γόνατο. Αντίθετα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο) θα χάσει και τον αυριανό αγώνα.

Πάντως εξέφρασε ελπίδα για συμμετοχή στο εντός έδρας ματς της Τρίτης (04/02, 02:30) με τους Μπόστον Σέλτικς, αν και το πιθανότερο είναι πως θα μείνει μακριά από το 100% για την υπόλοιπη σεζόν, όπως ο Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα), ο οποίος δεν πρόκειται να παίξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως ξεκαθάρισε ο Ντέρεκ Φίσερ. Αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι παραμένουν οι Κόουλ Όλντριχ (γάμπα) και Τράβις Ουέρ (ισχίο). Σε μεταγραφικό επίπεδο, οι Νικς επισημοποίησαν και την επέκταση του συμβολαίου του Λανς Τόμας μέχρι το πέρας του 2014-15, ενώ ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον Ορλάντο Σάντζεζ, που αγωνίζεται στους Ουέστεστερ Νικς της D-League, όπου βρίσκεται επίσης ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Λος Άντζελες Λέικερς
Μέσα σε όλα, ο Μπάιρον Σκοτ ανέφερε ότι ο Φίσερ με τη βοήθεια του Φιλ Τζάκσον θα ανατρέψει τα τωρινά δεδομένα στους Νικς, όσο περιμένει πιθανή ιατρική έγκριση για συμμετοχή των Νικ Γιανγκ (αστράγαλος) και Τάρικ Μπλακ (αστράγαλος) στο αυριανό ματς. Όπως και να έχει, οι Μπράιαντ, Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς, αλλά ο Ράιαν Κέλι επέστρεψε στο βασικό ρόστερ μετά τον χθεσινό υποβιβασμό τους στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς του NBDL.

Μπόστον Σέλτικς
Σε άλλο αυριανό ματς (01/02, 20:00), οι Σέλτικς θα υποδεχθούν τους Μαϊάμι Χιτ στο «TD Garden» χωρίς τον Κέλι Όλινικ (αστράγαλος), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει μέχρι τη διακοπή για το ετήσιο All Star Game, όπως είπε σήμερα ο Μπραντ Στίβενς. Στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς του συλλόγου της Μασαχουσέτης. Μέσα σε όλα, ο Στίβενς είπε ότι ζήτησε από τον Τζάρεντ Σάλιντζερ να σουτάρει συχνότερα, για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, ενώ ο Τζέιμς Γιανγκ υποβιβάστηκε στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League.

Μαϊάμι Χιτ
Από την άλλη, ο Λουόλ Ντενγκ (γάμπα) είναι αμφίβολος, αλλά οι Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) και Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) είναι δεδομένα εκτός. Από εκεί και πέρα, ο GM, Πατ Ράιλι, είπε ότι δεν έχει προκύψει κάτι εξαιρετικό στις συζητήσεις με άλλες ομάδες για ανταλλαγές, αν και οι εκπρόσωποι της Φλόριντα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Μο Ουίλιαμς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που δεν αξιώνουν σημαντική αποζημίωση. Όσον αφορά το ενδιαφέρον των Ντιτρόιτ Πίστονς για τον Νόρις Κόουλ, οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν, όταν οι Χιτ θέλησαν να παραχωρήσουν και τον Ντάνι Γκρέιντζερ στα «πιστόνια», για να αναλάβουν το συμβόλαιο του Γιόνας Γιερέμπκο.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved