Μέμφις Γκρίζλις: Αδελφικές παρατηρήσεις για Γκασόλ

Μέμφις Γκρίζλις: Αδελφικές παρατηρήσεις για Γκασόλ

Πρωτάθλημα του NBA θέλει να κατακτήσει ο Μαρκ Γκασόλ των Μέμφις Γκρίζλις, σύμφωνα με τον Πάου Γκασόλ των Σικάγο Μπουλς.

«Ο Μαρκ θέλει πρωτάθλημα. Αυτό ψάχνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εκείνον. Δεν ξέρω αν οι Λέικερς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν πρωτάθλημα του χρόνου, αλλά εκείνος ξέρει τι θέλει ως free agent. Ίσως συνεχίσει στο Μέμφις, όπου έχουν δημιουργήσει ήδη δυνατή ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την ιδιότητα του unrestricted free agent, την οποία θα αποκτήσει ο αδερφός του και έτερος All Star το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ουσιαστικά απέκλεισε τους Λος Άντζελες Λέικερς από την «κούρσα» για τον 29χρονο Ισπανό σέντερ. Όπως και να έχει, η ομάδα των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού υποδέχεται απόψε (30/01, 03:00) τους Ντένβερ Νάγκετς στο «FedEx Forum».

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Μάικ Κόνλεϊ (καρπός) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος με απόφαση της ύστατης ώρας, αλλά ο Τόνι Άλεν (αστράγαλος) κρίθηκε από νωρίς ετοιμοπόλεμος ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Από την πλευρά του, ο Τζαρνέλ Στόουκς δέχθηκε ποινή δύο αγωνιστικών από το NBA με αφορμή αιματηρό καυγά του με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Κέιλιν Λούκας, σε πρόσφατο ματς των Αϊόβα Ένερτζι της D-League, όπου υποβιβάστηκε από τις «αρκούδες», αλλά η τιμωρία δεν επηρεάζει το rotation του Ντέιβ Γέργκερ.

Ντένβερ Νάγκετς
Στα των «σβόλων», όλα τα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Μπράιαν Σο, ο οποίος ίσως επαναφέρει τον Τζαβέιλ Μακ Γκι στο rotation του έπειτα από πολύμηνη αποχή του εκκεντρικού σέντερ εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι. Από εκεί και πέρα διέρρευσε πως τις τελευταίες ώρες οι «σβόλοι» βρέθηκαν κοντά στην απόκτηση του Ρέτζι Τζάκσον από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μέσω ανταλλαγής, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες! Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί η αποζημίωση, που προσφέρουν οι εκπρόσωποι του Κολοράντο για τον 24χρονο γκαρντ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Με τη σειρά τους, οι «βροντές» δείχνουν τάση για παραχώρηση του Τζάκσον, ο οποίος στην επόμενη offseason θα γίνει restricted free agent, ενώ μεθαύριο (01/02, 03:00) θα βρεθούν στο «FedEx Forum» των Γκρίζλις. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) παρέμεινε στο περιθώριο, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ (δάκτυλο ποδιού) δεν προπονήθηκε σήμερα ύστερα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς, οπότε είναι αμφίβολος για το μεθαυριανό ματς. Ούτε ο Ντίον Ουέιτερς έδωσε το παρών στις ομαδικές ασκήσεις του Σκοτ Μπρουκς λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, αλλά αναμένεται να παίξει στο ματς με τον σύλλογο του Τενεσί.

Σάρλοτ Χόρνετς
Επίσης μεθαύριο (01/02, 04:00), οι Σάρλοτ Χόρνετς θα βρεθούν στο «Pepsi Center» των Νάγκετς χωρίς τους Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) και Μπίσμπακ Μπιγιόμπο (γόνατο). Αντίθετα, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση), ενδεχομένως γυρίσει στα παρκέ έπειτα από μακρά αποχή, ενώ πιθανότητες για επιστροφή στη δράση διατηρεί επίσης ο Μάρβιν Ουίλιαμς (κεφάλι).



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved