Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Δύο μήνες έξω ο Λα Μάρκους Όλντριτζ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Δύο μήνες έξω ο Λα Μάρκους Όλντριτζ

Κρίθηκε απαραίτητη εγχείρηση για τον Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έπειτα από τραυματισμό στον αριστερό αντίχειρα.

Μετά τη δεύτερη μαγνητική τομογραφία εκτιμήθηκε επίσης πως θα μείνει έξω για έξι με οκτώ εβδομάδες, γεγονός που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα του Τέρι Στοτς. Άλλωστε, ο GM, Νιλ Όλσεϊ, παραδέχθηκε πως ουσιαστικός στόχος είναι η επιστροφή του Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι) πριν από τη διακοπή για το All Star Game, ενώ φαίνεται πως μερικές ακόμα εβδομάδες αποθεραπείας χρειάζεται επίσης ο Τζόελ Φρίλαντ (ώμος)! Προφανώς και οι τρεις θα χάσουν επίσης το σημερινό παιχνίδι (23/01, 05:00) με τους Μπόστον Σέλτικς και το μεθαυριανό (25/01, 05:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Moda Center», μεταξύ άλλων.

Μπόστον Σέλτικς
Στα των «C’s», ο Τζέιμς Γιανγκ αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο ματς λόγω γρίπης, που δεν θα αποτρέψει απαραίτητα παραγκωνισμό του από την αυριανή αναμέτρηση (24/01, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς, σύμφωνα με τον Μπραντ Στίβενς. Αντίθετα, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ θα συνεχίσει κανονικά, αν και παραμένει επίσης μακριά από το 100% εξαιτίας ίωσης.

Ακόμα, ο κόουτς των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης αποφάσισε να ανεβάσει τον Μπράντον Μπας στη βασική πεντάδα αντί του Τάιλερ Ζέλερ, αν και αρχικά άφησε να εννοηθεί πως θα προσθέσει τον Μάρκους Σμαρτ στο αρχικό σχήμα αντί του Τζέι Κρόντερ μεταφέροντας τον Έβαν Τέρνερ στη θέση «3». Εξάλλου η αγωνιστική εξέλιξη του 20άχρονου Σμαρτ φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση και τον GM, Ντάνι Έιντζ, ο οποίος μέσα σε όλα δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρόκληση για βελτίωση του ρόστερ.

Ντένβερ Νάγκετς
Για πρώτη φορά από τις 20 Δεκεμβρίου, ο Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) θα τεθεί στη διάθεση του Μπράιαν Σο, αφού κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για τον αυριανό με τους Σέλτικς. Επίσης χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε σήμερα ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), αλλά μάλλον θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, πριν επανενταχθεί στο rotation του Σο ως αναπληρωματικός του Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό ματς. Από την πλευρά του, ο Κένεθ Φαρίντ αποκλείστηκε από την προπόνηση λόγω ίωσης και δηλώθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Αντίθετα, οι «πρωτευουσιάνοι» πορεύονται στη regular season του 2014-15 χωρίς προβλήματα τραυματισμού, όσο «πολιορκούν» τον Ρέι Άλεν, ώστε να τον πείσουν να προτιμήσει την ομάδα τους για το κλείσιμο της μυθικής καριέρας του. Τέλος, ο Τζον Ουόλ επιβεβαίωσε πως δεν θα επιδιώξει υπεράσπιση της περσινής πρωτιάς του στον ετήσιο διαγωνισμό καρφωμάτων, που διεξάγεται παραδοσιακά στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδηλώσεων γύρω από το All Star Game.

 



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved