Μιλγουόκι Μπακς: Παίζει σήμερα ο Κένιον Μάρτιν

Μιλγουόκι Μπακς: Παίζει σήμερα ο Κένιον Μάρτιν

Όλα δείχνουν πως ο Κένιον Μάρτιν θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς μέσω του αποψινού ματς της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες μετά την απόκτησή του, που συνδυάστηκε με αποδέσμευση του Νέιτ Ουόλτερς μέσω του καταλόγου των waivers, αναμένεται να επισημοποιήσει την επιστροφή του στο NBA με αφορμή τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμού, που δεσπόζουν στο ρόστερ του άλλοτε συμπαίκτη του, Τζέισον Κιντ. Θυμίζουμε πως ο Λάρι Σάντερς (άδεια) παραμένει εκτός επ’ αόριστον. Επίσης ο Ερσάν Ιλιασόβα (κεφάλι) κρίθηκε ανέτοιμος και για το σημερινό παιχνίδι (10/01, 03:30) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «BMO Harris Bradley Center», αλλά προοδεύει σύμφωνα με τον προπονητή του, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Τούρκος διεθνής θα ακολουθήσει την αποστολή στο Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς την επόμενη Τρίτη (15/01, 22:00).

Αντίθετα, οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) δεν θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, καθώς έχουν αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του 2014-15. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο GM των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν, Τζον Χάμοντ, ανέφερε πως ουδέποτε μελέτησε το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τζον Χένσον, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη επιθυμητό για οποιαδήποτε ομάδα του NBA. Με τη σειρά τους, οι «λύκοι» δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουόλτερς, ενώ απόψε θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός), οι οποίοι θα είναι έτοιμοι το επόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον πρόεδρο και κόουτς του συλλόγου της Μινεάπολις, Φλιπ Σόντερς.

Στο περιθώριο είναι επίσης ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ενώ αποκλείστηκε και ο Μο Ουίλιαμς (αστράγαλος) εξαιτίας τραυματισμού, που αποκόμισε από τον προχθεσινό αγώνα με τους Φίνιξ Σανς. Άρα, ο Ζακ Λαβίν θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αναμένεται να γυρίσει στον «μαγικό» κόσμο μαζί με τον Μάρτιν των Μπακς. Αντίθετα οι «ήλιοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει του σημερινού ματς στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ αποδέσμευσαν τον Τόνι Μίτσελ μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να προσθέσουν στο ρόστερ του Τζεφ Χόρνασεκ τον Μπράνταν Ράιτ, τον οποίο απέκτησαν μέσω σημερινής ανταλλαγής με τους Μπόστον Σέλτικς.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Στα των «σπιρουνιών», ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καούχι Λέοναρντ (χέρι), ο οποίος είναι εκτός από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά εκτελεί πλέον σουτ αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις και αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αποκλείστηκε επίσης ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (λαιμός), αλλά ο Κάιλ Άντερσον (αστράγαλος) θα γυρίσει πράγματι στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ ο Τόνι Πάρκερ θα αποσπάσει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής, όπως αναμενόταν.



Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved