Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πικραμένος ο Ουέιτερς από Καβαλίερς

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πικραμένος ο Ουέιτερς από Καβαλίερς

Απωθημένα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κουβάλησε ο Ντίον Ουέιτερς στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με αφορμή την πρόσφατη ανταλλαγή του.

Σχολιάζοντας την παρουσία του από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 ανέφερε ότι ουδέποτε πήρε την ευκαιρία να παίξει δίπλα στους Κάιρι Έρβινγκ, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Λοβ λησμονώντας ότι ξεκίνησε τη χρονιά ως μέλος της βασικής πεντάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ γενικότερα φάνηκε πικραμένος και τόνισε πως ήταν έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς, όταν έμαθε ότι θα ανταλλαχθεί. Με τη σειρά του, ο «βασιλιάς» δήλωσε ικανοποιημένος, επειδή αγωνίζεται πλέον στη Δύση αναγνωρίζοντας τις αγωνιστικές αρετές του, ενώ ο νέος κόουτς του, Σκοτ Μπρουκς, ανέφερε πως δεν γνωρίζει πότε και αν θα τον προωθήσει στη βασική πεντάδα του αντί του Αντρέ Ρόμπερσον.

Από εκεί και πέρα, οι «βροντές» υποδέχονται αύριο (10/01, 03:00) τους Γιούτα Τζαζ στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), ο οποίος δεν έχει καταγράψει αξιοσημείωτη πρόοδο. Από την άλλη, ο Κουίν Σνάιντερ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Άλεκ Μπαρκς (ώμος) και Ρόντνι Χουντ (πόδι). Επίσης, ο Ενές Καντέρ (αστράγαλος) δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος ύστερα από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς, οπότε θα συνεχίσει ως βασικός ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος ξεκαθάρισε σήμερα πως πρώτος στόχος του είναι η καθιέρωση στο αρχικό σχήμα των Τζαζ.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (10/01, 03:00), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς φιλοξενούν τους Σικάγο Μπουλς στο «Verizon Center» και ο Ράντι Ουίτμαν θα έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του, καθώς ο Πολ Πιρς πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση μετά το ρεπό στο χθεσινό ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς. Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε επίσης ο Νενέ δείχνοντας πως ξεπέρασε κατά 100% πρόσφατο τραυματισμό στον αστράγαλο, όπως απέδειξε και με την απόδοσή του στον χθεσινό αγώνα.

Σικάγο Μπουλς
Από την άλλη, ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) οδεύει προς τέταρτο διαδοχικό παραγκωνισμό, ενώ λογικά θα μείνει έξω και ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ αναμένεται να είναι στη διάθεση του Τομ Θίμποντο. Τέλος αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Ετουάν Μουρ εγγυήθηκε μέχρι το πέρας της σεζόν έπειτα από τη χθεσινή προθεσμία του NBA για αποδέσμευση παικτών με μη-εγγυημένο συμβόλαιο.



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved