Ατλάντα Χοκς: Φήμες για ενδιαφέρον από… Σιάτλ

Ατλάντα Χοκς: Φήμες για ενδιαφέρον από… Σιάτλ

Επανήλθε στο προσκήνιο το γκρουπ επιχειρηματιών του Κρις Χάνσεν, που φιλοδοξεί να επαναφέρει τους Σιάτλ Σούπερσονικς στο NBA.

Αποκαλύφθηκε πως είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τις μετοχές των Ατλάντα Χοκς, που είναι προς πώληση. Άμεσα, όμως, ο εκπρόσωπος του NBA, Μάικ Μπας, ξεκαθάρισε ότι τα «γεράκια» θα παραμείνουν στην Ατλάντα, οπότε οι παραπάνω φημολογίες έπεσαν στο κενό. Διέρρευσε, όμως, πως ο πρώην πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μπράιαν Κολάντζελο, ο άλλοτε διευθύνοντας σύμβουλος των Μέμφις Γκρίζλις, Τζέισον Λέβιαν, ο παλαίμαχος NBAer Γκραντ Χιλ και ο επιχειρηματίας Στιβ Κάπλαν είναι μέλη ομάδων, που συζητούν το ενδεχόμενο αγοράς των Χοκς. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια υποδέχονται σήμερα (08/01, 02:30) τους Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «Philips Arena».

Μέμφις Γκρίζλις
Μάλιστα, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Από την άλλη, ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στο πρωινό ζέσταμα του Ντέιβ Γέργκερ και όλα δείχνουν πως θα χάσει ένατο διαδοχικό παιχνίδι της regular season του 2014-15. Σε άλλο σημερινό ματς (08/01, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς και άφησαν τον Τζέιμς Γιανγκ εκτός 13άδας, παρά τη θετική εμφάνισή του στο πρόσφατο ντεμπούτο του. Στο περιθώριο παρέμεινε και ο Τζαμίρ Νέλσον, αν και φαίνεται πως ξεπέρασε τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο Μάρκους Θόρντον (γάμπα) τέθηκε στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς έπειτα από ένδεκα διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νεοϋορκέζων, ο Λάιονελ Χόλινς δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική συνύπαρξη των Μπρουκ Λόπεζ και Μέισον Πλαμλί, αλλά απόψε θα γυρίσει στα παρκέ ο Κέβιν Γκαρνέτ ύστερα από ρεπό στον προχθεσινό αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς, οπότε δεν θα συμπεριλάβει το συγκεκριμένο δίδυμο στο αρχικό σχήμα του. Τέλος, ο Ντερόν Ουίλιαμς (μέση/πλευρά) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος έπειτα από παραγκωνισμό από το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά ο Μαρκέλ Μπράουν (πόδι) παρέμεινε στον κατάλογο των απόντων.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved