Λος Άντζελες Λέικερς: Επιστρέφει ο Στιβ Νας

Λος Άντζελες Λέικερς: Επιστρέφει ο Στιβ Νας

Δύσκολα θα ξαναπαίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο ο Στιβ Νας, αλλά φαίνεται έτοιμος να γυρίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς με εξωαγωνιστικό ρόλο.

Για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο συνάντησε τους συμπαίκτες του, καθώς βρέθηκε στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι για τον χριστουγεννιάτικο αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα, ο Μπάιρον Σκοτ επιβεβαίωσε πως σύντομα ο Καναδός πλέι-μέικερ θα βοηθήσει σε προπονητικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, ο Νας (μέση) έχει αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του 2014-15, όπως ο Τζούλιους Ραντλ (πόδι), αλλά ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χωρίς περιορισμούς και θα παίξει για πρώτη φορά από τις 16 Νοεμβρίου στον αυριανό αγώνα (03/01, 05:30) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «Staples Center».

Αντίθετα, ο Κόμπι Μπράιαντ δεν έδωσε το παρών στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, αλλά ο Σκοτ εκτίμησε πως θα παίξει αύριο, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να αγωνιστεί αύριο και ο Εντ Ντέιβις (πρόσωπο), ο οποίος προπονήθηκε σήμερα με μάσκα. Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε ο νεοαποκτηθέντας Τάρικ Μπλακ, αλλά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων» άφησε να εννοηθεί πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει αύριο, ενώ χαρακτήρισε ασταθή τον Τζέρεμι Λιν σχολιάζοντας τη συνολική πορεία του ταϊβανέζικης καταγωγή πλέι-μέικερ στη φετινή σεζόν του NBA. Από την άλλη, ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) οδεύει προς έκτο συνεχόμενο παραγκωνισμό, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Σε άλλο αυριανό ματς (03/01, 05:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς στο «ORACLE Arena», αλλά οι Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) και Φέστους Εζέλι (αστράγαλο) θα χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι, παρά την πρόοδό τους. Τέλος, οι «πτερόσαυροι» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (βουβωνική χώρα), ο οποίος κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του Ντουέιν Κέισι για πρώτη φορά από τις 28 Οκτωβρίου, όταν τραυματίστηκε, ενώ ο Λάντρι Φιλντς (κεφάλι) κινδυνεύει με έκτο διαδοχικό αποκλεισμό.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved