Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς Κώστα Παπανικολάου στο Ντένβερ

Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς Κώστα Παπανικολάου στο Ντένβερ

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή των Χιούστον Ρόκετς για το σημερινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Δηλώθηκε μεν αμφίβολος ύστερα από τέσσερις συνεχόμενους παραγκωνισμούς λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά προφανώς δεν θα παίξει στο αποψινό ματς (18/12, 05:30), που θα γίνει στο «Pepsi Center». Ούτε οι Τέρενς Τζόουνς (πόδι) και Φραντσίσκο Γκαρσία (αστράγαλος) είναι στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) έδωσε το παρών στο πρωινό ζέσταμα και αναμένεται να παίξει σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της regular season του 2014-15. Λογικά θα παίξει επίσης ο Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) αναλαμβάνοντας αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον πρώην πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι, έπειτα από επτά διαδοχικούς αποκλεισμούς.

Στα των «σβόλων», οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Μπράιαν Σο, αλλά ο Κένεθ Φαρίντ (αστράγαλος) θα επιστρέψει έπειτα από απουσία ενός αγώνα ως βασικός μπροστά από τον Τζέι Τζέι Χίκσον, ενώ το παρών θα δώσει και ο Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) ύστερα από τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς ως αναπληρωματικός πίσω από τον Ουίλσον Τσάντλερ. Σημειώνουμε επίσης πως αύριο (19/12, 03:30), οι «ρουκέτες» θα γυρίσουν στο «Toyota Center», όπου θα υποδεχτούν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Έρικ Γκόρντον (ώμος).

Από την πλευρά τους, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δοκιμάζονται αύριο (19/12, 05:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και μεθαύριο (20/12, 05:30) στο «Staples Center» απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά σήμερα περιθωριοποίησαν τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) για δύο με τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού, που προκάλεσε τον αποκλεισμό του από τον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς. Επίσης, ο 21χρονος Στίβεν Άνταμς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά αναμένεται να συνεχίσει ως βασικός σέντερ του Σκοτ Μπρουκς.

Με τη σειρά τους, οι «πολεμιστές» έκριναν από σήμερα ανέτοιμους τους Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) και Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) για το αυριανό ματς, ενώ αμφότεροι μάλλον θα χάσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας. Επίσης υποβίβασαν τους Ογκνιέν Κούζμιτς στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League. Στα των «λιμνάνθρωπων», οι Στιβ Νας (μέση), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας) παραμένουν στα πιτς μαζί με τον Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς σε επίπεδο ατομικής εκγύμνασης, αν και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στη φετινή σεζόν. Τέλος αναφέρουμε πως ο Τζόρνταν Χιλ έχασε τη σημερινή προπόνηση του Μπάιρον Σκοτ λόγω ίωσης.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved