Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Φέρνουν Νεμάνια Μπιέλιτσα

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Φέρνουν Νεμάνια Μπιέλιτσα

Ο 26χρονος Νεμάνια Μπιέλιτσα της τουρκικής Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ φαίνεται πως αποτελεί στόχο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς για το 2015-16.

Το δεδομένο είναι πως τα δικαιώματα του Σέρβου διεθνή σε επίπεδο NBA ανήκουν στους «λύκους», που τον παρακολουθούν από κοντά μελετώντας το ενδεχόμενο απόκτησής του το επόμενο καλοκαίρι. Για την ώρα, πάντως, προετοιμάζονται για το μεθαυριανό ματς (20/12, 02:30) στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τους Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/καρπός), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο). Για τους «κέλτες» προηγείται αποψινό εντός έδρας παιχνίδι (18/12, 02:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά οι Μάρκους Σμαρτ (αχίλλειος τένοντας), Μάρκους Θόρντον (γάμπα), Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) αναμένεται να χάσουν αμφότερα τα ματς της regular season του 2014-15.

Μάλιστα, το Yahoo! Sports έγραψε πως οι «C’s» επιδιώκουν πλέον ανταλλαγή του Ραζόν Ρόντο χαμηλώνοντας ελαφρώς τις απαιτήσεις τους, που μέχρι πρότινος ήταν υπερβολικές, ενώ φαίνεται πως επιθυμούν και παραχώρηση του Τζεφ Γκριν μέσω ανταλλαγής και πως συνολικά θέλουν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον μία «καλή» επιλογή στο επόμενο ντραφτ. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα συνεχίζουν χωρίς τον Άαρον Γκόρντον (πόδι).

Σε άλλο σημερινό ματς (18/12, 02:00), οι Φίνιξ Σανς δοκιμάζονται στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς και ο Τζεφ Χόρνασεκ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς ο Γκόραν Ντράγκιτς (μέση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος έπειτα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς, ενώ ο Άλεξ Λεν θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ μπροστά από τον Μάιλς Πλαμλί. Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί και η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, αφού ο Κόντι Ζέλερ (μύτη) θα συνεχίσει ως βασικός φορώντας μάσκα εξαιτίας τραυματισμού, που αποκόμισε στον προχθεσινό αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πάντως, ο Τζεφ Τέιλορ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Στιβ Κλίφορντ, αν και εξέτισε τιμωρία 24 αγωνιστικών.

Μεθαύριο (20/12, 02:00), οι «σφήκες» θα βρεθούν στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, που στερούνται των υπηρεσιών των Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (άδεια) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ στη σημερινή προπόνηση ο νεοαποκτηθέντας Φουρκάν Αλντεμίρ φανέρωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που δύσκολα θα προκαλέσουν περιθωριοποίησή του. Ακόμα, ο rookie Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς αναγνώρισε την αγωνιστική κάμψη του μετά το θετικό ξεκίνημά του στη σεζόν τονίζοντας πως σύντομα θα ξαναβρεί τα πατήματά του, ενώ διέρρευσε πως ο Αλεξέι Σβεντ προτίθεται να γυρίσει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent σε επίπεδο NBA.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved