Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Έναν με δύο μήνες χωρίς Λόπεζ!

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Έναν με δύο μήνες χωρίς Λόπεζ!

Για σχεδόν δύο μήνες θα μείνει μακριά από τα παρκέ ο Ρόμπιν Λόπεζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Έσπασε το δεξί χέρι του στο χθεσινό ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και σήμερα επισκέφτηκε ιατρό, πριν γράψει στο Twitter πως θα χρειαστεί αποθεραπεία έξι με επτά εβδομάδων, αν και σε πρώτο βαθμό οι εκπρόσωποι του Όρεγκον εκτίμησαν πως θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα. Όπως και να έχει, ο Τέρι Στοτς καλείται να βρει άλλη λύση για τη θέση «5» της βασικής πεντάδας του αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (18/12, 05:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «Moda Center».

Ίσως προωθήσει τον Κρις Κέιμαν στο αρχικό σχήμα, αλλά η γυναίκα του εκκεντρικού σέντερ ετοιμάζεται να γεννήσει, γεγονός που ενδεχομένως προκαλέσει απουσία του σε κάποιο ή κάποια από τα επόμενα παιχνίδια της regular season του 2014-15. Από εκεί και πέρα, οι Μέγερς Λέοναρντ και Τζόελ Φρίλαντ αναμένεται να αναλάβουν σημαντικότερο ρόλο. Από την πλευρά του, ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς κατόπιν «καθαρής» ακτινογραφίας, οπότε θα επιτρέψει στη δράση μέσω του αυριανού αγώνα, αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο.

Στα της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι ακτινογραφίες στο αριστερό γόνατο του Τζαμπάρι Πάρκερ δεν αποκάλυψαν κάτι ανησυχητικό, αλλά εκκρεμούν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που έγινε στο Μιλγουόκι. Μοιραία, ο υποσχόμενος rookie δεν θα παίξει στον αυριανό αγώνα, αλλά μάλλον απέφυγε σοβαρό τραυματισμό. Ούτε ο Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο) θα πάρει μέρος στο αυριανό ματς, ενώ ο Τζον Χένσον (πόδι) κρίνεται αμφίβολος.

Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (18/12, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Ορλάντο Μάτζικ στο «TD Garden» χωρίς τον Μάρκους Σμαρτ (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος δεν μπόρεσε να «βγάλει» τη σημερινή προπόνηση. Στα πιτς είναι επίσης ο Μάρκους Θόρντον (γάμπα) και ο Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) μαζί με τον Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ο οποίος ίσως ξεκινήσει προπονήσεις σε ένα μήνα, όπως εκτίμησε ο Μπραντ Στίβενς.

Επίσης, ο τεχνικός των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης είπε ότι θέλει τον Κέλι Όλινικ επιθετικό κοντά στο αντίπαλο καλάθι μετά τη θεσπέσια εμφάνισή του στο χθεσινό ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Τέλος, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θα συνεχίσουν χωρίς τον Άαρον Γκόρντον (πόδι), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Ζακ Βον, αφού ο Εβάν Φουρνιέ προπονήθηκε κανονικά σήμερα, παρά τη βίαιη αγκωνιά του Τάιλερ Χάντσμπροου των Τορόντο Ράπτορς στο χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved