Μέμφις Γκρίζλις: «Δένουν» Γκασόλ, πάνε για Άλεν

Μέμφις Γκρίζλις: «Δένουν» Γκασόλ, πάνε για Άλεν

Προκύπτει έντονο ενδιαφέρον των Τορόντο Ράπτορς για τον Μαρκ Γκασόλ των Μέμφις Γκρίζλις ενόψει της επόμενης offseason.

Ο Ισπανός διεθνής θα γίνει unrestricted free agent, αλλά φαίνεται πως προτιμά παραμονή στις «αρκούδες», που κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να τον πείσουν πως θα τον περιστοιχίσουν με «δυνατούς» παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως το RealGM πρόσθεσε την ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, στους συλλόγους, που ενδιαφέρονται για τον Ρέι Άλεν, δίπλα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Σικάγο Μπουλς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Όπως και να έχει, οι Γκρίζλις υποδέχονται αύριο (17/12, 03:00) τους «πολεμιστές» στο «FedEx Forum» και ο Ντέιβ Γέργκερ έχει όλα τα μέλη του τωρινού δυναμικού στη διάθεσή του.

Αντίθετα, οι «πολεμιστές» έκριναν από σήμερα ανέτοιμους τους Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) και Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ δήλωσαν αμφίβολο τον Χάρισον Μπαρνς (στόμα), ο οποίος χρειάστηκε ράμματα στο χθεσινό παιχνίδι της regular season του 2014-15 με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και επισκέφτηκε σήμερα οδοντίατρο για ιατρική επέμβαση. Πάντως, ο Στιβ Κερ είπε ότι θα σοκαριστεί, αν ο 22χρονος φόργουορντ δεν τεθεί στη διάθεσή του για το αυριανό ματς, ενώ κανονικά θα παίξει και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος αποκόμισε μικροτραυματισμό στη μύτη από το χθεσινό παιχνίδι με τους «πελεκάνους».

Σήμερα (16/12, 02:30), οι Ορλάντο Μάτζικ δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Ράπτορς χωρίς τον Άαρον Γκόρντον (πόδι), ο οποίος θα επανεξεταστεί τον Ιανουάριου και ίσως γυρίσει στα παρκέ τον Φεβρουάριο, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ζακ Βον, που δήλωσε ότι οι παίκτες του τροφοδοτούν πλέον με αποτελεσματικό τρόπο τον Νικ Βούτσεβιτς, όταν ο βασικός σέντερ του είναι κοντά στο αντίπαλο καλάθι. Μέσα σε όλα, ο Τομπίας Χάρις χρέωσε τη φετινή αγωνιστική άνοδό του στις επιπλέον γυμναστικές ασκήσεις, στις οποίες αναλώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Στα των «πτερόσαυρων», ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) είναι στα πιτς.

Χωρίς τους Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας) συνεχίζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, που απόψε (16/12, 02:00) θα βρεθούν στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς. Πριν από τον χθεσινό αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, μάλιστα, ο Μπάιρον Σκοτ ξεκαθάρισε πως θα ο Κόμπι Μπράιαντ θα αναλάβει χρέη πλέι-μέικερ σε σημαντικό διάστημα και των επερχόμενων αναμετρήσεων, ενώ χαρακτήρισε τον Νικ Γιανγκ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό άνθρωπο…

Με τη σειρά του, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις στερούνται των υπηρεσιών των Τζορτζ Χιλ (γόνατο), Πολ Τζορτζ (πόδι) και Ίαν Μαϊανμί (πόδι), αλλά ο Σι Τζέι Μάιλς (γόνατο) θα τεθεί στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ μετά τον αποκλεισμό του από το προχθεσινό ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αναλαμβάνοντας αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Σόλομον Χιλ. Τέλος, ο Ντέιβιντ Ουέστ είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί χημεία ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ διακρίνοντας αντίστοιχο πρόβλημα.



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved