Νιου Γιορκ Νικς: Νέες διαψεύσεις από Καρμέλο Άντονι!

Νιου Γιορκ Νικς: Νέες διαψεύσεις από Καρμέλο Άντονι!

Η υποτιθέμενη επιθυμία του για ανταλλαγή απασχόλησε σήμερα τον 30άχρονο Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς.

Εκτιμήθηκε από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως θα αποδεχόταν ανταλλαγή σε ομάδα, στην οποία θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά απέκρουσε άμεσα τις συγκεκριμένες φημολογίες. Θυμίζουμε πως το τελευταίο συμβόλαιό του προβλέπει δυνατότητα απόρριψης οποιασδήποτε συμφωνίας των Νεοϋορκέζων για ανταλλαγή του, ενώ στην προκειμένη ξεκαθάρισε πως θα αποδεικνυόταν ελαφρόμυαλος επιδιώκοντας ανταλλαγή του σε άλλο σύλλογο του NBA. Όπως και να έχει, ο «Μέλο» θα επιστρέψει στη δράση ως βασικός μέσω του σημερινού ματς (13/12, 02:30) της regular season του 2014-15 με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden», αν και δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος εξαιτίας πρόσφατου τραυματισμού στο γόνατο.

Εξαιρετικά αμφίβολος δηλώθηκε και ο Τζέι Αρ Σμιθ (πόδι), ο οποίος πράγματι αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αν και ο Ντέρεκ Φίσερ εκτίμησε αρχικά πως είναι πιο κοντά στο 100% σε σχέση με τον Άντονι, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο). Δεδομένα στο περιθώριο είναι επίσης ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) των «κελτών», που διαπίστωσαν μικροτραυματισμό του Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) μέσω μαγνητικής τομογραφίας, αλλά δεν οριοθέτησαν χρονοδιάγραμμα για την αποχή του. Επίσης απέκλεισαν τον Έιβερι Μπράντλεϊ από τον σημερινό αγώνα λόγω ίωσης δημιουργώντας προϋποθέσεις για προσθήκη του Έβαν Τέρνερ στο αρχικό σχήμα του Μπραντ Στίβενς.

Με τη σειρά του, ο Ραζόν Ρόντο δήλωσε αδιάφορος για την κριτική, την οποία δέχεται με αφορμή τη μέτρια παρουσία του στα κρίσιμα λεπτά των φετινών αγώνων των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης. Σε άλλο σημερινό ματς (13/12, 02:30), οι Μπρούκλιν Νετς φιλοξενούν τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Barclays Center», ενώ ο Τζο Τζόνσον (ίωση) επιβεβαίωσε πως απόψε θα γυρίσει στα παρκέ και πρόσθεσε ότι δεν επηρεάζεται αρνητικά από τα σενάρια για ανταλλαγή του. Θα επιστρέψει επίσης ο Κέβιν Γκαρνέτ (πόδι), αν και δεν προπονήθηκε χθες, αλλά περιθωριοποιήθηκε εκ νέου ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ισχίο) μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Ακόμα, ο Λάιονελ Χόλινς παραδέχθηκε πως περίμενε καλύτερη πορεία, όταν ανέλαβε την ομάδα της Νέας Υόρκης, τονίζοντας πως απαιτείται αρκετή δουλειά για ουσιαστική αγωνιστική βελτίωση, ενώ μέσα σε όλα ο Τζάρετ Τζακ αποκάλυψε πως αύριο θα πάρει πτυχίο για μάνατζμεντ επιχειρήσεων από το Τζόρτζια Τεκ. Στα των «σίξερς», ο Τόνι Ρότεν (γόνατο) θα επιστρέψει πράγματι στη δράση, ενώ κανονικά θα παίξει και ο Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς παρά μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, αλλά ο Αντρέι Κιριλένκο (άδεια) θα μείνει έξω μαζί με τους Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) και Τζόελ Εμπίντ (πόδι). Μέσα σε όλα, ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον πήρε τη θέση του Χένρι Σιμς στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν.

Επίσης, ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας συνέχισε τις προσαρμογές στο 15μελές ρόστερ επανακτώντας τον Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ και αποδεσμεύοντας μέσω του καταλόγου των waivers ο Χόρχε Γκουτιέρεζ. Με τη σειρά τους, οι Ορλάντο Μάτζικ δοκιμάζονται σήμερα (13/12, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς, τους οποίους θα υποδεχτούν αύριο (14/12, 02:00) στο «Amway Center», αλλά ο Άαρον Γκόρντον (πόδι) θα χάσει αμφότερα τα ματς. Αποκλείστηκε επίσης ο Νικ Βούτσεβιτς (μέση), αν και επανέλαβε ότι νιώθει καλύτερα. Από την άλλη, τα «γεράκια» περιθωριοποίησαν τον πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς λόγω ίωσης, αλλά ο Μάικ Σκοτ (ίωση) επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ.



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved