Νιου Γιορκ Νικς: Ξεκίνησαν και οι καυγάδες

Νιου Γιορκ Νικς: Ξεκίνησαν και οι καυγάδες

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη regular season του 2014-15 διαμορφώνουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες των Νιου Γιορκ Νικς.

Πρόσφατα, ο Καρμέλο Άντονι άφησε να εννοηθεί πως οι συμπαίκτες του προσπαθούν να αποτρέψουν περαιτέρω εφαρμογή της τριγωνικής επίθεσης, ενώ στο χθεσινό ματς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς φάνηκε να απειλεί τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ έπειτα από διαπληκτισμό τους στο παρκέ! Διέρρευσε πως ήθελε να τον… δείρει με το πέρας της αναμέτρησης, αλλά προτίμησε να αποκαλύψει έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, που ίσως προκαλέσουν εγχείρηση, σύμφωνα με τη New York Daily News! Για την ώρα, πάντως, περιθωριοποιήθηκε από τον σημερινό αγώνα (11/12, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center», ενώ οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς.

Στα των Τεξανών, ο Τόνι Πάρκερ (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω μαζί με τον Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος πήρε ρεπό με αφορμή την παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ. Ακόμα, ο Τιμ Ντάνκαν θα παίξει για οκτώ με δώδεκα λεπτά, χρονικός περιορισμός που θα επιβληθεί και στον Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα). Από την πλευρά του, ο Καούχι Λέοναρντ περιθωριοποιήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δεξί χέρι, που θα συνδυαστούν με αυριανές ακτινογραφίες, ενώ ο Πάτι Μιλς (ώμος) αποκλείστηκε εξαρχής. Μέσα σε όλα ανακοινώθηκε από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία πλάνο αναδιαμόρφωσης του «AT&T Center» για το καλοκαίρι του 2015, που θα συνδυαστεί με επένδυση 101,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο συγκεκριμένο κλειστό θα βρεθούν μεθαύριο (13/12, 04:30) οι Λος Άντζελες Λέικερς χωρίς τους Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας), ενώ ο Μπάιρον Σκοτ χαρακτήρισε άστοχη δήλωση του φίλου του, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος ευχήθηκε στους Λέικερς να χάσουν αρκετά παιχνίδια, για να εξασφαλίσουν καλή θέση στο επόμενο ντραφτ του NBA. Επίσης, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων» παραδέχθηκε πως ίσως χρησιμοποιήσει τον Κόμπι Μπράιαντ ως βασικό πλέι-μέικερ προκαλώντας αντίδραση του Τζέρεμι Λιν, ο οποίος εκτίμησε πως μετά τον υποβιβασμό του σε αναπληρωματικό ρόλο θα μείνει εκτός rotation.

Ακόμα, ο «Μπλακ Μάμπα» δήλωσε ότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μοιάζει περισσότερο στον νεότερο εαυτό του σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του «μαγικού» κόσμου. Από την πλευρά του, ο Νικ Γιανγκ υποστήριξε πως η αγωνιστική συνύπαρξη με τον Κόμπι είναι ιδανική για τον ίδιο, ενώ ίσως βρεθεί και εκείνος στη βασική πεντάδα, αν ο Ουές Τζόνσον δεν ξεπεράσει άμεσα ίωση, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από το σημερινή προπόνηση των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved