Λος Άντζελες Κλίπερς: Πρώτη αποβολή για Τζαμάλ Κρόφορντ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Πρώτη αποβολή για Τζαμάλ Κρόφορντ

Στο 976ο παιχνίδι του στο NBA, ο Τζαμάλ Κρόφορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Χωρίς να «κουβαλά» τεχνική ποινή εκδιώχθηκε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα με τους Φίνιξ Σανς ύστερα από διαμαρτυρίες στην τέταρτη περίοδο. Μάλιστα, η αποβολή του φάνηκε υπερβολική, όπως επιβεβαίωσε ο Μπλέικ Γκρίφιν και άλλοι συμπαίκτες του. Πάντως, δεν κινδυνεύει με τιμωρία, πότε θα δώσει το παρών στο αυριανό ματς (11/12, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse». Αντίθετα, οι Τζόρνταν Φάρμαρ (μέση), Ρέτζι Μπούλοκ (αστράγαλος) και Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας) δηλώθηκαν εξαιρετικά αμφίβολοι, οπότε οδεύουν προς νέο παραγκωνισμό, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Πολ Τζορτζ (πόδι), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Ίαν Μαϊνμί (πόδι) των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις.

Από την πλευρά τους, οι Φιλαδέλφεια 76ερς δοκιμάζονται αύριο (11/12, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς και δήλωσαν εξαιρετικά αμφίβολο τον Τόνι Ρότεν (γόνατο), ο οποίος ελπίζει πλέον για παρουσία στο ματς της Παρασκευής (13/12, 02:30) στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, αν και χθες θεωρήθηκε δεδομένη η άμεση επιστροφή του στα παρκέ. Αμφίβολος κρίθηκε ο Αλεξέι Σβεντ (ισχίο), του οποίου η επιστροφή μοιάζει πλέον πιθανότερη, αλλά ο Τζόελ Εμπίντ (πόδι) θα μείνει έξω, αν και απέσπασε έγκριση για σουτ στο περιθώριο των προπονήσεων, όπως επιβεβαίωσε ο Μπρετ Μπράουν. Θυμίζουμε πως δεδομένα στο περιθώριο είναι επίσης ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), αλλά τα «γεράκια» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Πάντως, ο Άντριαν Πέιν υποβιβάστηκε εκ νέου στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία πώλησης των μετοχών του ιδιοκτήτη, Μπρους Λίβενσον. Σε άλλο αυριανό ματς (11/12, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ υποδέχονται τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Amway Center» χωρίς τον Άαρον Γκόρντον (πόδι), ενώ δήλωσαν αμφίβολο τον Νικ Βούτσεβιτς (μέση), ο οποίος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ζακ Βον, αν και δήλωσε πως νιώθει καλύτερα. Από την άλλη θα λείψει εκ νέου ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ενώ προς δεύτερο διαδοχικό παραγκωνισμό οδεύει ο Νενέ (γόνατο), ο οποίος πρόλαβε να γυρίσει πρόσφατα στα παρκέ ύστερα από απουσία πέντε αγώνων λόγω τραυματισμού στο πόδι.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved