Χιούστον Ρόκετς: Προβληματισμός με Χάουαρντ, μένει έξω ο Παπανικολάου

Χιούστον Ρόκετς: Προβληματισμός με Χάουαρντ, μένει έξω ο Παπανικολάου

Από σήμερα, οι Χιούστον Ρόκετς αποφάσισαν πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στον μεθαυριανό αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Εξάλλου, ο «Παπ» αναμένεται να χάσει όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας αρχής γενομένης από το μεθαυριανό (11/12, 05:30) στο «ORACLE Arena», ενώ μάλλον θα αποκλειστεί από μερικά της επόμενης εβδομάδας λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Από την πλευρά του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) ανέβασε ρυθμούς σε προπονητικό επίπεδο, αλλά ο Κέβιν Μακ Χέιλ ουσιαστικά τον περιθωριοποίησε επ’ αόριστον αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα γυρίσει στα παρκέ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ενώ μέσα σε όλα οι «ρουκέτες» απέκλεισαν από σήμερα τον Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) και από το επόμενο ματς τους. Επίσης δήλωσαν εξαιρετικά αμφίβολο τον Φραντσίσκο Γκαρσία (αστράγαλος), ενώ θυμίζουμε πως ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) είναι εκτός επ’ αόριστον.

Ούτε ο Τζέιμς Χάρντεν είναι στο 100%, καθώς ομολόγησε ότι αντιμετωπίζει τραυματισμό στη μέση, αλλά αναμένεται να συνεχίσει κανονικά την πορεία του στη regular season του 2014-15, ενώ ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος), δήλωσε πως νιώθει εξαιρετικά έπειτα από την επιστροφή στη δράση στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Φίνιξ Σανς. Ανάμεσα στους ελάχιστους υγιείς είναι ο Νικ Τζόνσον, ο οποίος είπε ότι η αυτοπεποίθησή του είναι ανεβασμένη σε σχέση με τη rookie σεζόν του σχολιάζοντας το νικητήριο του στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Από την πλευρά τους, οι Ουόριορς δοκιμάζονται σήμερα (09/12, 03:00) στο «Target Center» των «λύκων».

Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) οδεύει προς νέο παραγκωνισμό, ενώ ο Στιβ Κερ ανέφερε πως ο Ντρέιμοντ Γκριν δίνει εναλλακτική διάσταση στην ομάδα του ως βασικός πάουερ φόργουορντ του Λι, ο οποίος αναμένεται να πορευτεί ως αναπληρωματικός, μόλις επανέλθει στο 100%. Επίσης, ο κόουτς των «πολεμιστών» δήλωσε ότι αποδεικνύεται σωστή η απόφαση για παραμονή του Κλέι Τόμπσον στο ρόστερ, αντί για παραχώρησή του στους Τίμπεργουλφς το περασμένο καλοκαίρι ως αντάλλαγμα για τον Κέβιν Λοβ, ο οποίος κατέληξε, όπως είναι γνωστό, στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μέσα σε όλα, ο Μο Σπέιτς δέχθηκε παρατήρηση για φλόπινγκ, οπότε στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

Στα των εκπρόσωπων της Μινεάπολις, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία στον ταλαιπωρημένο αστράγαλο και δηλώθηκε αμφίβολος για το σημερινό ματς, αλλά κρίθηκε ετοιμοπόλεμος. Αντίθετα, ο Μο Ουίλιαμς (μέση) αποκλείστηκε εκ νέου, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/καρπός), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ μαζί με τον Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ο οποίος ξεκίνησε ατομικές ασκήσεις στα παρκέ, αλλά παραμένει τουλάχιστον ένα μήνα μακριά από αγωνιστική παρουσία σε επίσημο παιχνίδι.



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved