Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Σχεδόν έτοιμοι οι Ντουράντ και Ουέστμπρουκ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Σχεδόν έτοιμοι οι Ντουράντ και Ουέστμπρουκ

Έγκριση για συμμετοχή σε προπονήσεις με σωματικές επαφές απέσπασε ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Μάλιστα, η παρουσία του στη σημερινή προπόνηση (24/11) ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στο πόδι. Αντίστοιχη πρόοδο σημείωσε σήμερα και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), αλλά αμφότεροι θα χάσουν το αυριανό παιχνίδι (27/11, 03:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «Chesapeake Energy Arena». Εκτιμάται, όμως, πως θα παίξουν την Παρασκευή (29/11, 03:00) στο εντός έδρας ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς! Αντίθετα, ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) παραμένει στο περιθώριο μαζί με τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), όπως επιβεβαίωσε ο Σκοτ Μπρουκς, ο οποίος εκτίμησε επίσης πως ο Σερζ Ιμπάκα θα συνεχίσει να εκτελεί τρίποντα, που πρόσθεσε φέτος στο «οπλοστάσιό» του έχοντας τους Ντουράντ και Ουέστμπρουκ δίπλα του.

Για τους «μορμόνους» προηγείται σημερινό παιχνίδι (25/11, 04:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «EnergySolutions Arena», αλλά ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) θα χάσει αμφότερα τα ματς. Από την πλευρά του, ο Ντάντε Έξουμ δήλωσε στο Yahoo! Sports πως στην προσπάθειά του για ενδυνάμωση κράτησε μονάχα υγιεινά φαγητά στο πρόγραμμα διατροφής του. Στα των «ταύρων», ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε πως θέλει τον Ντέρικ Ρόουζ (οπίσθιο μηριαίο) στο 100% κατά τη διάρκεια των playoffs σχολιάζοντας τους συνεχόμενους παραγκωνισμούς του συμπαίκτη του, ο οποίος προπονήθηκε χθες χωρίς περιορισμούς και επιβεβαίωσε πως είναι κοντά σε επιστροφή στα παρκέ, πριν ο Τομ Θίμποντο ξεκαθαρίσει πως θα παίξει στο αποψινό ματς.

Το παρών θα δώσει και ο Πάου Γκασόλ (γάμπα), ο οποίος θα εισέλθει επίσης στη βασική πεντάδα του Θίμποντο. Αντίθετα, ο Κερκ Χάινριχ (στήθος) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη χθεσινή προπόνηση και αποκλείστηκε από τον σημερινό αγώνα, ενώ ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) γύρισε στο Σικάγο, για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας, οπότε περιθωριοποιήθηκε και από το αυριανό παιχνίδι (26/11, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center» και κρίθηκε αμφίβολος για το ματς της Παρασκευής (28/11, 20:00) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden».

Μέσα σε όλα, ο Γιοακίμ Νοά εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του Νίκολα Μίροτιτς στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς εκτιμώντας πως ο συμπαίκτης του είναι αποτελεσματικότατος στην επίθεση, ενώ ο Ετουάν Μουρ δήλωσε πως ο ίδιος τα πήγε καλά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μπουλς, που έγινε λόγω του παραγκωνισμού των παραπάνω πλέι-μέικερ. Με τη σειρά τους, οι Νάγκετς συμπλήρωσαν χθες σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων κερδίζοντας τους Λος Άντζελες Λέικερς και ο Μπράιαν Σο χρέωσε τις νίκες στην αγωνιστική παρουσία του Τάι Λόουσον, ενώ συνέχισε να περιορίζει τον χρόνο συμμετοχής του Κένεθ Φαρίντ πιστοποιώντας τη δυσχερή θέση του «Manimal» στους «σβόλους».

Από την πλευρά του, ο Τζαβέιλ Μακ Γκι αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι και κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς με τους Μπουλς, αν και τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών δεν προκάλεσαν ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου του Κολοράντο. Στους Σέλτικς, που θα διανύσουν κενό πέντε ημερών στο πρόγραμμα της regular season του 2014-15 μέχρι το ματς με τους «ταύρους», ο Τζεφ Γκριν παραδέχθηκε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθειά της ομάδας του στους τελευταίους αγώνες, πριν κληθεί να τονίσει πως δεν θέλει να ανταλλαχθεί σε άλλον σύλλογο.

Άλλωστε, το πιθανότερο είναι πως οι «C’s» θα υποχρεωθούν να ανταλλάξουν τον Ραζόν Ρόντο ή να υποκύψουν στο έντονο ενδιαφέρον ομάδων του NBA για την απόκτηση του Μπράντον Μπας μέσω ανταλλαγής. Στα των τραυματιών, ο Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) εξέφρασε ελπίδα για άμεση επιστροφή στις προπονήσεις, ενώ ο Μπραντ Στίβενς επιβεβαίωσε πως ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) είναι εκτός επ’ αόριστον εκτιμώντας πως ίσως γυρίσει στις αρχές Ιανουαρίου! Τέλος, ο Τζέιμς Γιανγκ υποβιβάστηκε εκ νέου στους Μέιν Ρεντ Κλος της D-League, καθώς ο τεχνικός των «κελτών» δήλωσε με… νόημα ότι ο 19χρονος γκαρντ έχει αρκετή δουλειά.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved