Κλίβελαντ Καβαλίερς: Περιμένει νέες προσαρμογές ο Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Περιμένει νέες προσαρμογές ο Λεμπρόν

Ακόμα προσπαθεί να μάθει τον προπονητή του, Ντέιβιντ Μπλατ, ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπως παραδέχθηκε.

Χθες οι «καβς» απώλεσαν σερί τεσσάρων νικών και ο «βασιλιάς» προσγειώθηκε άμεσα τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα διάσταση απόψεων με τον κόουτς του, επειδή δεν έχει κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις του. Ανέφερε επίσης πως και ο Μπλατ τον μαθαίνει ακόμα, ενώ εκτίμησε πως σταδιακά θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του, κάτι που επιθυμεί ο 55χρονος τεχνικός και βρίσκει σύμφωνο τον ίδιο. Στα της συνέχειας της regular season του 2014-15, αύριο (20/11, 02:00), οι Καβαλίερς υποδέχονται τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Quicken Loans Arena» και ο Τζέιμς παραδέχθηκε πως οι κόντρες των Μαϊάμι Χιτ με τους Τεξανούς ευνόησαν ατομική βελτίωσή του.

Από εκεί και πέρα, ο Σον Μάριον έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, αλλά ο Μπλατ προέβλεψε πως θα παίξει κανονικά αύριο, αλλά ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) θα μείνει έξω. Από την άλλη, ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, άρα οδεύει προς νέο αποκλεισμό, ενώ από σήμερα αποκλείστηκε ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα). Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος). Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (20/11, 02:30), οι Φίνιξ Σανς δοκιμάζονται στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς και ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από τον χθεσινό ιδιαίτερο παραγκωνισμό του.

Πάντως, οι Έρικ Μπλέντσο και Γκόραν Ντράγκιτς συμφώνησαν πως αμφότεροι είναι πλέι-μέικερ, όπως ο Αϊσάια Τόμας, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα συνοχής στις επιθέσεις και ανάγκη για αγωνιστικές θυσίες από τους ίδιους. Αντίστοιχο ζήτημα με τους Τζος Σμιθ, Γκρεγκ Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ στη frontline του αντιμετωπίζει ο κόουτς και πρόεδρος των «πιστονιών», Σταν Βαν Γκάντι, ο οποίος ομολόγησε ότι προσπαθεί να διατηρήσει ψύχραιμο τον Ντράμοντ έπειτα από συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις, ενώ κατά καιρούς έχει στηρίξει ψυχολογικά τον «J-Smoove» με αντίστοιχο τρόπο.

Επίσης, ο Βαν Γκάντι εκτίμησε πως ο Τζόντι Μικς (μέση) θα μείνει έξω για τουλάχιστον ένα ακόμα μήνα και πρόσθεσε πως θα εισαχθεί σταδιακά στο rotation, μόλις τεθεί στη διάθεσή του. Τέλος ανέφερε πως παραμένει δίπλα στην ομάδα ο Άαρον Γκρέι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν από την έναρξη της σεζόν λόγω καρδιακού προβλήματος, αλλά θέλησε να στηρίξει και να βοηθήσει τους πρώην συμπαίκτες του, όσο είναι unrestricted free agent.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved