Μαϊάμι Χιτ: Δεν μετανιώνει για την παραμονή του ο Μπος

Μαϊάμι Χιτ: Δεν μετανιώνει για την παραμονή του ο Μπος

Ανέτρεξε εκ νέου στην περασμένη offseason ο Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ μέσω πρόσφατης συνέντευξής του.

Μιλώντας με το CBSSports ξεκαθάρισε πως η νυν ομάδα του θα παρέμεινε διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, ακόμα και στην περίπτωση που αποδεχόταν πρόταση των Χιούστον Ρόκετς, που τον προσέγγισαν, όταν ήταν unrestricted free agent, πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους της Φλόριντα. «Ήταν τρελή χρονική περίοδος. Πολλοί θεώρησαν πως οι Ρόκετς είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα, αλλά οι υποσχέσεις για πρωτάθλημα απλά ασκούν πίεση. Είναι δύσκολο να πάρεις πρωτάθλημα. Είναι ολόκληρη διαδικασία. Το γνωρίζω» δήλωσε, μεταξύ άλλων. Από την πλευρά του, ο Έρικ Σποέλστρα εκθείασε τον Σόουν Ουίλιαμς τονίζοντας πως ταιριάζει στα συστήματά του και πως τον παρακολουθεί στενά για τρία με τέσσερα χρόνια.

Στα των τραυματιών, ο Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) είπε πως δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις ή δυσκολίες προσαρμογής στο ντεμπούτο του μέσα στη regular season του 2014-15, που πραγματοποίησε στο χθεσινό ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, οπότε λογικά θα παίξει και στο μεθαυριανό (21/11, 03:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «AmericanAirlines Arena». Μάλιστα θα παραμείνει στη βασική πεντάδα, αν αποκλειστεί από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Λουόλ Ντενγκ (καρπός), του οποίου η παρουσία κρίνεται αμφίβολη. Μακριά από το 100% είναι επίσης οι Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) και Τζος Μακ Ρόμπερτς (δάκτυλο ποδιού), όπως ο Τζάστιν Χάμιλτον (βουβωνική χώρα), οπότε υπάρχουν αρκετά «ερωτηματικά».

Για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς προηγείται αυριανή επίσκεψη (20/11, 02:00) στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο Κρις Ντάγκλας Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας) μάλλον θα χάσει αμφότερα τα ματς. Διαθέσιμος είναι ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος μετά τη χθεσινή ήττα από τους Σικάγο Μπουλς δήλωσε πως οι φίλοι των «ταύρων» προκάλεσαν… υπερβολικό θόρυβο στο «Staples Center», ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να εμπιστευτούν τα επιθετικά συστήματά τους, ώστε να αποφύγουν νέα στραπάτσα. Μέσα σε όλα, ο Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος πήρε μέρος στην προετοιμασία των Κλίπερς, αποδεσμεύτηκε από τους Σαγκάη Σαρκς του κινέζικου CBA.

Στα των Μάτζικ, ο Τσάνινγκ Φράι υποστήριξε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον ρόλο στη θέση «4» των συστημάτων του Ζακ Βον τονίζοντας πως υπό αντίστοιχες συνθήκες δημιούργησε προϋποθέσεις για πολυετή καριέρα στο NBA. Τέλος θυμίζουμε πως οι Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος) είναι στα πιτς, ενώ ο Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, αφού αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved