Λος Άντζελες Λέικερς: Αλλαγές ετοιμάζει ο Μπάιρον Σκοτ

Λος Άντζελες Λέικερς: Αλλαγές ετοιμάζει ο Μπάιρον Σκοτ

Προσαρμογές στη βασική πεντάδα και στο 15μελές ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αύριο (19/11, 02:30) δοκιμάζονται στο «Phillips Arena» των Ατλάντα Χοκς, αλλά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων» παραδέχθηκε πως ίσως αλλάξει τη βασική πεντάδα του, ίσως με αφορμή το διαφαινόμενο ντεμπούτο του Νικ Γιανγκ (αντίχειρας) στη regular season του 2014-15. Από εκεί και πέρα, ο Εντ Ντέιβις ίσως πάρει τη θέση του απογοητευτικού Κάρλος Μπούζερ στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Σκοτ αποθέωσε τον Τζόρνταν Κλάρκσον έπειτα από το χθεσινό παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάτι που προκαλέσει εισαγωγή του στη βασική πεντάδα αντί του Τζέρεμι Λιν.

Σίγουρα θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος χθες έπαιξε άρρωστος και με το πέρας της αναμέτρησης ανέφερε ότι δεν του αρέσει να παίρνει τόσα πολλά σουτ αφήνοντας αιχμές εναντίον των Λιν και Μπούζερ, που με τη σειρά τους παραδέχθηκαν ότι η ομάδα ως σύνολο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σημειώνουμε επίσης πως ο Κλάρκσον γύρισε από την D-League, ώστε να δώσει το παρών στον χθεσινό αγώνα, αλλά ο Ζαβιέ Ανρί παρέμεινε στο ρόστερ των Λος Άντζελες Ντιφέντερς και μέσα στην εβδομάδα ίσως αντικατασταθεί από τον Κουίνσι Μίλερ στο 15μελές δυναμικό των Λέικερς.

Στα των τραυματιών, ο Ράιαν Κέλι αποκλείστηκε για έξι εβδομάδες λόγω νέου τραυματισμού στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, οπότε θα μείνει έξω μαζί με τους Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι). Ούτε ο Ουέιν Έλινγκτον (άδεια) δείχνει έτοιμος για επιστροφή ύστερα από τη δολοφονία του πατέρα του, ενώ τα «γεράκια» μάλλον θα αποκλείσουν τον Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) από τέταρτο διαδοχικό ματς. Σήμερα (18/11, 02:30), οι Μπρούκλιν Νετς θα προσπαθήσουν να διακόψουν σερί τριών ηττών υποδεχόμενοι τους Μαϊάμι Χιτ στο «Barclays Center».

Σε αντίθεση με τον Σκοτ, ο Λάιονελ Χόλινς δεν εξετάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά ο βασικός πλέι-μέικερ του, Ντερόν Ουίλιαμς, διέκρινε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας στις επιθέσεις, ενώ ο βασικός σέντερ του, Μπρουκ Λόπεζ, αναγνώρισε πως ο ίδιος δεν κινείται, όπως πρέπει, στο παρκέ. Πάντως, όλα τα μέλη του ρόστερ είναι διαθέσιμα, αλλά είναι πλέον φανερό πως δεν υπολογίζεται ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί για 27 λεπτά σε ολόκληρη τη σεζόν, ενώ εκτός rotation είναι και ο συμπατριώτης του, Σεργκέι Καράσεφ.

Από την άλλη, ο Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ στο χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Μάριο Τσάλμερς κάλυψε το κενό του στη βασική πεντάδα αντί για τον Τζέιμς Ένις, που προτιμήθηκε στην πρώτη απουσία του «Φλας». Εκτός θα μείνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (δάκτυλο ποδιού), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Λουόλ Ντενγκ εξαιτίας ενοχλήσεων στον καρπό. Αναγκαστικά, ο Ντάνι Γκρέιντζερ (ισχίο) θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Χιτ, αλλά ο Τζάστιν Χάμιλτον (βουβωνική χώρα) λογικά θα «προστατευτεί» εκ νέου.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved