Μπρούκλιν Νετς: Τους Τίμπεργουλφς θέλει ο Γκαρνέτ

Μπρούκλιν Νετς: Τους Τίμπεργουλφς θέλει ο Γκαρνέτ

Να αγοράσει τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς φιλοδοξεί ο Κέβιν Γκαρνέτ των Μπρούκλιν Νετς, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Λογικά, η regular season του 2014-15 αποτελεί την τελευταία της μυθικής καριέρας του, αλλά παραδέχθηκε μέσω του Yahoo! Sports ότι θέλει να συνεχίσει στο NBA προτιμώντας τη θέση του ιδιοκτήτη των «λύκων», ενώ σε άλλη συνέντευξη ανέφερε ότι πρέπει να είσαι… κακός, για να μείνεις για πολλά χρόνια στον «μαγικό» κόσμο, όπως εκείνος. Σε κάθε περίπτωση, αύριο (16/11, 05:00) οι υγιέστατοι Νεοϋορκέζοι ολοκληρώνουν σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Νικολά Μπατούμ (γόνατο), αφού ο Γάλλος διεθνής επανέλαβε ότι στοχεύει σε επιστροφή στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (18/11, 05:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ακόμα, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ αποχώρησε πρόωρα από τη σημερινή προπόνηση εξαιτίας ίωσης και κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα, οπότε ο Τέρι Στοτς μάλλον θα κληθεί να προσαρμόσει εκ νέου το αρχικό σχήμα του, ενώ ομολόγησε πως πρέπει να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του Κρις Κέιμαν. Από την πλευρά του, ο Ρόμπιν Λόπεζ θέλησε να ξεκαθαρίσει στον βασικό σέντερ των Νετς, Μπρουκ Λόπεζ, ότι απέσπασε την υποστήριξη της μητέρας τους ενόψει της αυριανής σύγκρουσης των διδύμων και πως απέκτησε επιπλέον κίνητρο με αφορμή τους… άσεμνους χαρακτηρισμούς σε βάρος του σε πρόσφατη συνέντευξη του αδερφού του.

Σε πλήρη αντίθεση με την οικογενειακή διένεξη, η μητέρα του Θάντεους Γιανγκ των Τίμπεργουλφς πέθανε. Φυσιολογικά, οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις προώθησαν τον Γκόρτζι Ντιένγκ στο αρχικό σχήμα και παραχώρησαν επ’ αόριστον άδεια στον 26χρονο φόργουορντ, που θα χάσει σίγουρα το σημερινό ματς (15/11, 03:00) με τους «πελεκάνους» στο «Smoothie King Center» και το αυριανό (16/11, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος). Αντίθετα, οι Πέλικανς συνεχίζουν χωρίς απουσίες, ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) των «μαβς» δήλωσε πως είναι στο 92% και εξέφρασε ελπίδα για παρουσία του στην ενεργή 13άδα του αυριανού αγώνα, ώστε να εκτίσει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Μέσα σε όλα, ο Τζαμίρ Νέλσον είπε ότι αδιαφορεί για τις φτωχές παραγωγικές επιδόσεις του τονίζοντας πως προτιμά αθόρυβη συμβολή σε θετικά αποτελέσματα των Μάβερικς. Από την πλευρά τους, οι Φιλαδέλφεια 76ερς, που διαλύθηκαν χθες από τους Τεξανούς, σήμερα (15/11, 03:00) δοκιμάζονται στο «AT&T Center» των Χιούστον Ρόκετς χωρίς τους Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ ο Αλεξέι Σβεντ (μέση) οδεύει προς δεύτερο διαδοχικό αποκλεισμό. Επίσης, ο Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς θα επιστρέψει σε αναπληρωματικό ρόλο, που θα διατηρήσουν οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς και Νέρλενς Νόελ, αλλά ο Μπράντον Ντέιβις θα γυρίσει στο αρχικό σχήμα.

Γίνεται αντιληπτό πως οι Τόνι Ρότεν, Χόλις Τόμπσον, Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Χένρι Σιμς θα παραμείνουν στη βασική πεντάδα του Μπρετ Μπράουν. Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου περιθωριοποίησε εκ νέου τους Τέρενς Τζόουνς (πόδι) και Πάτρικ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος), αλλά εκτιμήθηκε πως ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (17/11, 02:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena» ή σε εκείνο της Δευτέρας (17/11, 02:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum», ενώ ο Κέβιν Μακ Χέιλ επιβεβαίωσε πως ο Τζόουνς μάλλον θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια. Τέλος, ο Ντουάιτ Χάουαρντ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος του Τζέιμς Χάρντεν στην άμυνα από το ξεκίνημα της σεζόν στηρίζοντας την προσπάθεια του συμπαίκτη του.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved