Μαϊάμι Χιτ: Στα πιτς ο Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Στα πιτς ο Ντουέιν Ουέιντ

Για πρώτη φορά μέσα στη regular season του 2014-15, ο Ντουέιν Ουέιντ αποκλείστηκε από αγώνα των Μαϊάμι Χιτ.

Έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα παίξει στο αποψινό ματς (15/11, 02:30) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Phillips Arena» επιτρέποντας στον Τζέιμς Ένις να χωρέσει στη βασική πεντάδα του Έρικ Σποέλστρα. Ούτε ο Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) θα παίξει σήμερα, ενώ προς αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Τζος Μακ Ρόμπερτς λόγω ενοχλήσεων σε δάκτυλο ποδιού και ο Τζάστιν Χάμιλτον (βουβωνική χώρα). Στα των «γερακιών», ο Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) θα μείνει έξω, άρα ο Τάμπο Σεφολόσα θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μάικ Σκοτ (μέση) θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Αλ Χόρφορντ των Χοκς αναγνώρισε το μέτριο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν τονίζοντας πως χρειάζεται περιθώριο προσαρμογής μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού σε θωρακικό μυ. Από την πλευρά του, ο Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς διέψευσε σενάρια περί επιθυμίας του για επιστροφή στο Λος Άντζελες αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, ώστε να γίνει unrestricted free agent το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Όπως και να έχει, απόψε (15/11, 02:30) οι «καβς» δοκιμάζονται στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τον Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο), αλλά ο Ντίον Ουέιτερς (μέση) επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από απουσία ενός αγώνα.

Ακόμα, οι εκπρόσωποι του Οχάιο υποβίβασαν τον Άλεξ Κερκ στους Κάντον Τσαρτζ της D-League. Στα των «κελτών», ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) θα μείνει έξω μαζί με τον Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος), ο οποίος ανέφερε ότι δείχνει υπομονή στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, αν και νιώθει ήδη καλύτερα. Σε άλλο σημερινό ματς (15/11, 02:30), οι Νιου Γιορκ Νικς υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ ο Ντέρεκ Φίσερ παραχώρησε ρεπό στον Αμάρε Στουντεμάιρ και άλλαξε εκ νέου τη βασική πεντάδα του με τον Τζέισον Σμιθ στη θέση του Κουίνσι Έισι. Τέλος, οι «μορμόνοι» επισημοποίησαν τον νέο παραγκωνισμό του Ρόντνι Χουντ (πόδι).



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved