Λος Άντζελες Λέικερς: Θυμήθηκαν… Ατέρ Μάτζκοκ

Λος Άντζελες Λέικερς: Θυμήθηκαν… Ατέρ Μάτζκοκ

Τον Ατέρ Μάτζοκ, τον οποίο επέλεξαν στην 58η θέση του ντραφτ του 2011, κάλεσαν για προπονήσεις οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο 27χρονος Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ έχει αγωνιστεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη, αλλά δεν έχει παίξει στο NBA, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί, παρά το ενδιαφέρον των «λιμνάνθρωπων». Όσον αφορά τις αγωνιστές υποχρεώσεις τους, σήμερα (13/11, 03:00) δοκιμάζονται στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ μεθαύριο (15/11, 05:00) υποδέχονται τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Staples Center». Μάλιστα έκριναν εκ νέου ανέτοιμο τον Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι). Εκτός είναι επίσης ο Νικ Γιανγκ (αντίχειρας), ο οποίος ίσως επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Ουέιν Έλινγκτον (άδεια) παραμένει στο περιθώριο μετά τη δολοφονία του πατέρα του.

Αντίθετα, οι «πελεκάνοι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αφού ο Λουκ Μπάμπιτ (δάκτυλο χεριού) είναι πλέον στη διάθεση του Μόντι Ουίλιαμς, ενώ ο Ντάριους Μίλερ γύρισε στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης μετά τη γέννηση της κόρης του. Στα των Σπερς, οι Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) και Πάτι Μιλς (ώμος) είναι στο περιθώριο, όπως ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, όπως διαπιστώθηκε, ενώ παραδέχθηκε πως οι ιατροί δεν γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν το τωρινό πρόβλημά του. Σε άλλο μεθαυριανό ματς (14/11, 05:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φιλοξενούν τους Μπρούκλιν Νετς στο «ORACLE Arena» χωρίς τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος σήμερα γυμνάστηκε υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου φανερώνοντας πρόοδο.

Για τους Νεοϋορκέζους προηγείται σημερινό παιχνίδι (13/11, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «Barclays Center», όπου αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αλλά στους Νετς δημιουργήθηκε ζήτημα με το σχόλιο του Τζο Τζόνσον για εγωιστικές επιλογές στην επίθεση, αφού ο Λάιονελ Χόλινς θεώρησε την τοποθέτησή του υπερβολική, όπως ο Κέβιν Γκαρνέτ. Από την πλευρά τους, οι Σικάγο Μπουλς δοκιμάζονται μεθαύριο (14/11, 03:00) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς έχοντας τον Ντέρικ Ρόουζ (αστράγαλοι) στη σύνθεσή τους, όπως εκτιμήθηκε από σήμερα, ενώ για τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του NBA κρίνεται αμφίβολος ο Λάντρι Φιλντς (ίωση) μετά τον αποκλεισμό του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ακόμα, οι «ήλιοι» υποδέχονται μεθαύριο (15/11, 04:00) τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «US Airways Center», πριν βρεθούν στο «Staples Center» για ματς με τους υγιέστατους Λος Άντζελες Κλίπερς, που σήμερα ενημερώθηκαν πως ο Μπλέικ Γκρίφιν κατηγορήθηκε για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος με αφορμή πρόσφατο περιστατικό σε κλαμπ του Λας Βέγκας. Δεν κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία, από το NBA ή από το αρμόδιο δικαστήριο, αλλά καλείται να απολογηθεί στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα του επόμενου αγώνα των Κλίπερς με τους Σανς.

Από εκεί και πέρα, ο Άαρον Κραφτ απέρριψε πρόταση της σερβικής Παρτιζάν, ώστε να συνεχίσει στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League, θυγατρική ομάδα των «πολεμιστών». Τέλος, ο Κριστιάν Εγιενκά, άλλοτε φόργουορντ/σέντερ των Λέικερς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική Βαρέζε.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved