Νιου Γιορκ Νικς: Βελτίωση και πρόοδο διακρίνει ο Φιλ Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: Βελτίωση και πρόοδο διακρίνει ο Φιλ Τζάκσον

Παρά πέντε συνεχόμενες ήττες των Νιου Γιορκ Νικς, ο πρόεδρος Φιλ Τζάκσον είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Ξεκαθάρισε πως ο Ντέρεκ Φίσερ και οι συνεργάτες του είναι αποτελεσματικοί στη δουλειά τους, ενώ υποβίβασε τη σημασία στη δυσκολία της προσαρμογής των παικτών στην τριγωνική επίθεση εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για ειρωνική τοποθέτηση του κομισάριου του NBA, Άνταμ Σίλβερ, για τα επιθετικά συστήματα των Νεοϋορκέζων. Επίσης απέκρουσε ανεπίσημα εκτίμηση του Ρικ Φοξ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς θα ολοκληρώσει την καριέρα του στους Νικς, ενώ είπε ότι μιλά καθημερινά με τον Φίσερ, χωρίς να παρεμβαίνει στα προπονητικά καθήκοντά του. Πρόσθεσε πως πριν από το χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς συζήτησε προσωπικά με τον Καρμέλο Άντονι.

Από την πλευρά του, ο Πολ Μίλσαπ των «γερακιών» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνέχισης της καριέρας του στους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου» με αφορμή ερώτηση εκπρόσωπων των Μέσων για την ιδιότητα του unrestricted free agent, που θα αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι, αφού εκθείασε την παρουσία του Φίσερ στον πάγκο των Νικς. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται αύριο (13/11, 02:30) τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά απέκλεισαν ήδη τους Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ για τον σύλλογο της Φλόριντα προηγείται σημερινός αγώνας (12/11, 02:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς.

Δεδομένα εκτός είναι ο Βίκτορ Ολαντίπο (πρόσωπο), ενώ οι Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος) οδεύουν προς νέο αποκλεισμό, τουλάχιστον στο σημερινό ματς με τους «πτερόσαυρους», που απέκλεισαν τον Λάντρι Φιλντς λόγω ίωσης και χώρεσαν για πρώτη φορά τον Μπρούνο Καμπόκλο στην ενεργή 13άδα τους. Πάντως, ο Πατ Πάτερσον εξέφρασε την αντίθεσή του για τις φανέλες με μανίκια, που θα φορέσει απόψε ο μοναδικός καναδικός σύλλογος του NBA θέλοντας να τιμήσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Μεθαύριο (14/11, 03:00), οι Ράπτορς υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο Ντέρικ Ρόουζ ξεκαθάρισε πως σκέφτεται την μακροπρόθεσμη πορεία της υγείας του προτιμώντας αποκλεισμό από παιχνίδια, όταν δεν είναι στο 100%.

Ακόμα, ο Γιοακίμ Νοά των «ταύρων» παραδέχθηκε πως παραμένει μακριά από τον καλό εαυτό του αφήνοντας να εννοηθεί πως επηρεάστηκε από ίωση, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από δύο πρόσφατα παιχνίδια. Με τη σειρά τους, οι Χοκς συνεχίζουν αύριο (13/11, 02:30) φιλοξενώντας τους Γιούτα Τζαζ στο «Philips Arena», αλλά έκριναν αβέβαιη την παρουσία των Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) και Μάικ Σκοτ (μέση), οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμό στο ματς με τους Νικς. Αντίθετα, ο Άντριαν Πέιν (πόδι) φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ για το παιχνίδι με τους «μορμόνους», που θεωρούν αμφίβολο τον Ρόντνι Χουντ (πόδι).



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved