Σικάγο Μπουλς: Μακριά από το 100% ο Ντέρικ Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Μακριά από το 100% ο Ντέρικ Ρόουζ

Παρά τη χθεσινή επιστροφή του στη δράση, ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς τόνισε πως δεν είναι υγιής.

Έπειτα από εγχειρήσεις στα δύο γόνατα, που ουσιαστικά του στοίχισαν δύο σεζόν, στο ξεκίνημα της regular season του 2014-15 αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους δύο αστραγάλους. Μάλιστα κρίνεται αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (08/11, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά μετά το χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η «προστασία» του δεν οφείλεται σε υπερβολικό φόβο για νέο σοβαρό τραυματισμό. Αβέβαιη είναι και παρουσία του Γιοακίμ Νοά (ίωση) στο αυριανό παιχνίδι, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά οι Τζίμι Μπάτλερ (αντίχειρας) και Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) θα συνεχίσουν κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο πολυσυζητημένος unrestricted free agent, Ρέι Άλεν, βρέθηκε στο Σικάγο τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο ατζέντης του ξεκαθάρισε πως η επίσκεψή του πελάτη του στην «πόλη των ανέμων» δεν συνδέεται με ενδιαφέρον των «ταύρων» για την απόκτησή του. Αντίθετα, ο Τζον Λούκας ΙΙΙ φαίνεται πως ελπίζει για επιστροφή στους Μπουλς, αφού αποφεύγει αποδοχή πρότασης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ιντιάνα Πέισερς και Μέμφις Γκρίζλις, που δεν του προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο. Από την πλευρά τους, οι «σίξερς» θα ξεκινήσουν σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων από το «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς την επόμενη Κυριακή (10/11, 02:00), αλλά πρώτα θα φιλοξενήσουν τον σύλλογο της «πόλης των ανέμων» στο Σικάγο.

Φαίνεται, μάλιστα, πως θα προφυλάξουν τον Νέρλενς Νόελ (αστράγαλος) στο παιχνίδι με τους «ταύρους», αν και ο 20άχρονος φόργουορντ/σέντερ ανέφερε πως νιώθει καλά μετά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ. Λογικά θα μείνει έξω και ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Μπρετ Μπράουν χωρίς περιορισμούς, οπότε αναμένεται να επιστρέψει μέσα στη σειρά εκτός έδρας αναμετρήσεων. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παίξει και ο Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος), αλλά οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) δεν υπολογίζονται.

Για τους «πτερόσαυρους» προηγείται αυριανό εντός έδρας ματς (08//11, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψουν οι Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) και Γιόνας Βαλαντσίουνας (χέρι), ενώ κανονικά θα συνεχίσει ο Κάιλ Λόουρι, που με το πέρας του χθεσινού αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς έκανε λόγο για ισχυρό σύνολο στην ομάδα της Μασαχουσέτης και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον προπονητή των «C’s». Μπραντ Στίβενς. Από την πλευρά του, ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν θέλησε να χρεώσει μερίδιο της τωρινής αγωνιστικής εικόνας του στον πρώην φόργουορντ/σέντερ των Ράπτορς και νυν των Μαϊάμι Χιτ, Κρις Μπος.

Στα των «μάγων», οι Μπράντλι Μπιλ (καρπός) και Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) παραμένουν στον κατάλογο τραυματιών του Ράντι Ουίτμαν. Τέλος, ο κόουτς των «πρωτευουσιάνων» ξεχώρισε την προσπάθεια των Μάρτσιν Γκορτάτ, Κέβιν Σεραφέν και Νενέ στην άμυνα σχολιάζοντας τη χθεσινή νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς, ενώ χαρακτήρισε «κλειδί» την επιθετική παρουσία του Τζον Ουόλ.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved