Χιούστον Ρόκετς: Επιμονή και σταθερότητα ζητά ο Χάουαρντ

Χιούστον Ρόκετς: Επιμονή και σταθερότητα ζητά ο Χάουαρντ

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Χιούστον Ρόκετς ανέλυσε τις απαιτήσεις του από το σύνολο της ομάδας του.

«Κατά περιοδικά διαστήματά, η άμυνά μας ήταν τέλεια. Πρέπει να είναι συνεχώς τέλεια» ανέφερε, ενώ παραδέχθηκε πως ίσως πρέπει να δανειστεί τα… γνωστά προστατευτικά του Χακίμ Ολάζουον για τα γόνατα με αφορμή πρήξιμο στο δεξί γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε πως στην περασμένη preseason χτύπησε στο αριστερό γόνατο, ενώ σημειώνουμε πως θα παίξει κανονικά στον αποψινό αγώνα (05/11, 02:30) της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ, αν και αρχικά κρίθηκε αμφίβολος.

Έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς θα επιστρέψει σήμερα ο Πάτρικ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος) πιθανότατα ως βασικός πλέι-μέικερ. Αντίθετα, ο Τέρενς Τζόουνς περιθωριοποιήθηκε, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η προφύλαξή του με αφορμή τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, οπότε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας θα βρεθεί στη βασική πεντάδα. Επίσης, ο Ταρίκ Μπλακ (μηρός) θα μείνει έξω μαζί με τον Κλιντ Καπελά, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και δεν έχει παίξει ακόμα μέσα στη regular season του 2014-15.

Χωρίς τους Κρις Άντερσεν (πλευρά) και Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσουν οι εκπρόσωποι της Φλόριντα, καθώς ο Έρικ Σποέλστρα τους έκρινε εξαιρετικά αμφίβολους για τον αποψινό αγώνα, αν και ο δεύτερος κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για τον προχθεσινό με τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ θεωρεί αμφίβολο τον Ουντόνις Χάσλεμ (τετρακέφαλοι), που δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Επίσης, ο Σόουν Ουίλιαμς θα συνεχίσει ως αναπληρωματικός πίσω από τον Σόουν Ουίλιαμς με χρονικό περιορισμό οκτώ με δέκα λεπτών. Για τους Χιτ ακολουθεί αυριανό παιχνίδι (06/11, 02:00) στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Λουόλ Ντενγκ ανέφερε ότι προσαρμόζεται σταδιακά στα επιθετικά συστήματα της νέας ομάδας του.

Από την πλευρά τους, οι «σφήκες» απέκλεισαν τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πλευρά) από το σημερινό παιχνίδι (05/11, 03:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οπότε ο 21χρονος φόργουορντ είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς, ενώ ο Τζέραλντ Χέντερσον θα χωρέσει στη βασική πεντάδα του Στιβ Κλίφορντ. Αμφότερους τους αγώνες θα χάσει ο Τζεφ Τέιλορ (δικαστήριο), ενώ οι «πελεκάνοι» απέκλεισαν τον Λουκ Μπάμπιτ λόγω μικροτραυματισμού σε δάκτυλο του αριστερού χεριού και μάλλον θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζον Σάλμονς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Τζρου Χολιντέι των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης θα παίξει για πρώτη φορά σε δύο ματς εντός 24 ωρών μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού στο πόδι, ενώ ανέφερε πως προοδεύει καθημερινά επανακτώντας την αυτοπεποίθησή του στο παρκέ. Το παρών θα δώσει και ο Ταϊρίκ Έβανς, αν και γνωστοποιήθηκε πως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved