Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συμβόλαιο για Βαρεχάο και… Καρμέλο

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συμβόλαιο για Βαρεχάο και… Καρμέλο

Στο 2003 ανέτρεξε ο Καρμέλο Άντονι μετά τη χθεσινή νίκη των Νιου Γιορκ Νικς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Θύμισε πως μάρκαρε τον αυτοαποκαλούμενο «βασιλιά» και στο πρώτο παιχνίδι του με την ομάδα της γενέτειράς του περιορίζοντας τον στους επτά πόντους στο δρόμο για τη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς. Στη χθεσινή πρεμιέρα των ανανεωμένων «καβς», που συνδυάστηκε με την επιστροφή του 29χρονου φόργουορντ στους εκπρόσωπους του Οχάιο, βοηθήθηκε από τον Ιμόν Σουμπέρτ, ενώ ο Λεμπρόν στάθηκε στα ατομικά λάθη και την «άτσαλη» παρουσία του στο παρκέ σχολιάζοντας το αποτυχημένο ξεκίνημα της ομάδας του στη regular season του 2014-15. Από την πλευρά του, ο Κάιρι Έρβινγκ έκανε λόγο για έλλειψη συνεννόησης με τον Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας πως οι Καβαλίερς είναι στο ξεκίνημα δημιουργίας ισχυρού συνόλου.

Με τη σειρά του, ο κόουτς του συλλόγου του Κλίβλαντ στάθηκε στον Σον Μάριον εκτιμώντας πως πρέπει να βρει τρόπο, ώστε να του προσφέρει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής ενόψει του αποψινού ματς (01/11, 02:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «United Center». Πέρα από τη χθεσινή ήττα, ανακοινώθηκε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Άντερσον Βαρεχάο, ο οποίος μάλλον αποδέχθηκε τριετές συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίθετα, με το πέρας της σημερινής προθεσμίας για τους restricted free agents του επόμενου καλοκαιριού θα επιβεβαιωθεί πως οι «καβς» δεν προτίθενται να καλύψουν τις απαιτήσεις του Τριστάν Τόμπσον, που θα διεκδικήσει συμβόλαιο από ομάδα της αρεσκείας του στην επόμενη offseason γνωρίζοντας ότι οι Καβαλίερς διατηρούν δικαίωμα ισοφάρισης οποιασδήποτε προσφοράς.

Αντίστοιχα δεδομένα ισχύουν για τον Τζίμι Μπάτλερ (αντίχειρας), ο οποίος παραδέχθηκε πως απέρριψε την τελική προσφορά των Μπουλς, ενώ πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα των «ταύρων» και κρίθηκε αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα. Αύριο (02/11, 02:00), η ομάδα της «πόλης των ανέμων» θα βρεθεί στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, οι οποίοι φαίνονται πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ρίκι Ρούμπιο, που μπορεί επίσης να γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ισπανός διεθνής φαίνεται πως ζητά πλέον 58 εκατομμύρια δολάρια για τετραετές συμβόλαιο, ενώ μέχρι τα 54 φτάνουν οι «λύκοι», που κρίνουν αμφίβολους τους Ρόνι Τουριάφ (ισχίο) και Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ (αστράγαλος) για το αυριανό παιχνίδι ύστερα από τον αποκλεισμό τους στα δύο πρώτα ματς της τρέχουσας σεζόν.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved