Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Λιγότερα τρίποντα θέλει ο Φλιπ Σόντερς

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Λιγότερα τρίποντα θέλει ο Φλιπ Σόντερς

Απαιτήθηκε μείωση τριπόντων από τον πρόεδρο και προπονητή των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, που ετοιμάζει την ομάδα του για το 2014-15.

Πέρσι, οι «λύκοι» ήταν 16οι στις προσπάθειες για τρίποντα και 26οι σε ποσοστά ευστοχίας, αλλά υπό τα νέα δεδομένα μονάχα ο Κέβιν Μάρτιν φαίνεται πως θα έχει απόλυτα ελευθερία για σουτ τριών πόντων. Ο Σόντερς ίσως εμπιστευόταν και τον Τσέιζ Μπάντινγκερ, αλλά διαπιστώνεται πως προσπαθεί να τον ανταλλάξει, ώστε να απομείνουν δεκαπέντε παίκτες στο ρόστερ, όσους επιτρέπει το NBA στην έναρξη της regular season. Προφανώς θα πάρει τελικές αποφάσεις για τη βασική πεντάδα του, το rotation και το δυναμικό στο σημερινό ματς της τρέχουσας preseason (23/10, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «BMO Harris Bradley Center», ενώ ακολουθεί το μεθαυριανό φιλικό (25/10, 03:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Scottrade Center» του Σεντ Λούις.

Πάντως αναμένεται θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άντριου Ουίγκινς (μέση), ενώ παραχώρησε ρεπό στους Μάρτιν, Μο Ουίλιαμς, Κόρεϊ Μπρούερ και Ρόνι Τουριάφ. Στα της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην preseason, οι Λάρι Σάντερς (μάτι), Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (πόδι) θα μείνουν στο περιθώριο, όπως ο Ζάζα Πατσούλια (οπίσθιος μηριαίος),  αλλά οι Μπράντον Νάιτ (βουβωνική χώρα) και Ερσάν Ιλιασόβα (γόνατο) θα επιστρέψουν στα παρκέ έχοντας πείσει τον Τζέισον Κιντ πως είναι πλέον στο 100%. Μάλιστα, ο Νάιτ θα είναι και στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Τζαμπάρι Πάρκερ και Τζον Χένσον, οι οποίοι προβάλουν πλέον ως φαβορί για τη βασική πεντάδα στο ξεκίνημα της regular season.

Απόψε (23/10, 03:00) ολοκληρώνουν την preseason τους και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δίνοντας ματς «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος απέσπασε ρεπό από τον Ντέιβιντ Μπλατ, που χρέωσε στους «πειραματισμούς» του και στις διαδοχικές αλλαγές της ενεργής πεντάδας τα φτωχά ποσοστά ευστοχίας του Μάικ Μίλερ στα πρώτα φιλικά. Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη θα υποδεχτεί μεθαύριο (25/10, 03:00) και τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κόρτνεϊ Λι (αστράγαλος), ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Μέσα σε όλα αποδέσμευσε τους Ερλ Κλαρκ και Χασάν Ουάιτσαϊντ μέσω του καταλόγου των waivers, οπότε έμεινε με δεκαέξι παίκτες στο ρόστερ.

Σήμερα (23/10, 03:30) είναι και το τελευταίο φιλικό των Ατλάντα Χοκς, αφού θα βρεθούν στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς, που μεθαύριο (25/10, 03:00) θα αντιμετωπίσουν τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου στο «Toyota Center». Μάλιστα, τα «γεράκια» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά οι πρωταθλητές NBA δεν θα έχουν τον Καούχι Λέοναρντ (μάτι), ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας όντας μακριά από την ομάδα. Στο περιθώριο θα μείνουν επίσης ο Πάτι Μιλς (ώμος) και ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος ίσως προλάβει τον αγώνα με τις «ρουκέτες».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved