Νιου Γιορκ Νικς: Συνεχή στήριξη στον Μπαρνιάνι

Νιου Γιορκ Νικς: Συνεχή στήριξη στον Μπαρνιάνι

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, αναλύοντας εκ νέου τις απόψεις του ενόψει της νέας regular season του 2014-15.

Ξεχώρισε αναφορά του στον Αντρέα Μπαρνιάνι, καθώς υποστήριξε πως ο Ιταλός φόργουορντ/σέντερ θα ταιριάξει ιδανικά στην τριγωνική επίθεση, αν και έχασε σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο. Άσκησε επίσης κριτική για την άμυνα του πρώην παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, ενώ ο Ντέρεκ Φίσερ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Μπαρνιάνι πρέπει να είναι στο παρκέ, όταν είναι υγιής. Πάντως, ο κόουτς των Νεοϋορκέζων αναζητά ήδη άλλες λύσεις για τη θέση «4», αφού ο Ιταλός διεθνής θα χάσει και το σημερινό ματς της τρέχουσας preseason του NBA (23/10, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden», ενώ απέφυγε να δώσει ουσιαστική απάντηση, όταν ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του.

Πιθανότατα θα απουσιάσει και από το μεθαυριανό (25/10, 02:30) με τους Ράπτορς στο «Bell Centre» του Μόντρεαλ, αλλά ο Φίσερ φαίνεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τα δύο τελευταία φιλικά ως ματς της regular season εφαρμόζοντας «σφιχτό» rotation. Από την πλευρά του, ο Τζάκσον ξεχώρισε τον Καρμέλο Άντονι ως καλύτερο μέλος του ρόστερ των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου», ενώ είπε πως ο Ιμόν Σουμπέρτ, φαβορί για τη θέση «2» του αρχικού σχήματος, είναι ανάμεσα στους αγαπημένους παίκτες του. Επίσης προέβλεψε ότι ο Σαμ Ντάλεμπερτ θα παίζει για περίπου 26 λεπτά ανά αγώνα ως βασικός σέντερ και πρόσθεσε ότι ο Κόουλ Όλντριχ θα αποτελέσει την ύστατη λύση στη frontline, πίσω από τους Ντάλεμπερτ, Μπαρνιάνι, Αμάρε Στουντεμάιρ, Κουίνσι Έισι και Τζέισον Σμιθ.

Σήμερα ο Τζέισον Σμιθ θα είναι βασικός πάουερ φόργουορντ, ενώ ο Χοσέ Καλντερόν (γάμπα), επικρατέστερος για τη θέση «1» του αρχικού σχήματος, αποκλείστηκε λόγω πρόσφατου τραυματισμού. Προς περιθωριοποίηση οδεύει επίσης Τζέι Αρ Σμιθ (μέση), ο οποίος φαίνεται πως προορίζεται για ανταλλαγή, ενώ μακριά από το 100% είναι και ο Τράβις Αουτλόου (αχίλλειος τένοντας). Από την άλλη θα λείψει ο Μπράντλι Μπιλ (καρπός), ο οποίος δεν χρειάζεται πλέον επίδεσμο, αλλά παραμένει ένα μήνα μακριά από επιστροφή στα παρκέ, ενώ στα πιτς είναι επίσης οι Γκλεν Ράις Τζούνιορ (αστράγαλος) και Κρις Χάμφρις (χέρι). Αντίθετα, ο Τζον Ουόλ (γόνατο) θα επιστρέψει για τους «μάγους», που δεν έκριναν απαραίτητη την παρουσία του Πολ Πιρς (γόνατο) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους.

Απόψε (23/10, 02:30) ολοκληρώνονται και οι υποχρεώσεις των Μπρούκλιν Νετς στην preseason του 2014 με ματς στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς, που δίνουν επίσης το τελευταίο φιλικό τους. Οι έτεροι εκπρόσωποι της Νέας Υόρκης θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Κέβιν Γκαρνέτ και Μαρκέλ Μπράουν, οι οποίοι εν τέλει δεν ταξίδεψαν στη Βοστόνη λόγω στομαχόπονου, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) και ο Ντερόν Ουίλιαμς πήρε ρεπό.

Από τους «C’s» θα απουσιάσει ο Ραζόν Ρόντο (χέρι), ο οποίος απέσπασε έγκριση για περαιτέρω χρήση του τραυματισμένου χεριού του σε μπασκετικές ασκήσεις, ενώ εκτός θα μείνει και ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), που αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ τον Νοέμβριο. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γιανγκ (οπίσθιος μηριαίος) θα επιστρέψει σήμερα, πριν υποβιβαστεί στην D-League, όπου θα παίξει και ο Κρίστιαν Ουότφορντ, που αποδεσμεύτηκε χθες και φανέρωσε προτίμηση στο θυγατρικό πρωτάθλημα του NBA απορρίπτοντας προτάσεις ευρωπαϊκών ομάδων. Τέλος, ο Ουίλ Μπάινουμ (οπίσθιος μηριαίος) παραμένει εκτός ομάδας περιμένοντας ανταλλαγή ή αποδέσμευση.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved