Μιλγουόκι Μπακς: Επέκταση συμβολαίου για Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Επέκταση συμβολαίου για Αντετοκούνμπο

Ανανεώθηκε μονομερώς το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς, που κινήθηκαν ανάλογα με τον Τζον Χένσον.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε όρος του rookie συμφωνητικού, που επιτρέπει μονομερή επέκταση για το 2015-16. Στην περίπτωση του «Greek Freak» η ανανέωση αφορά το τρίτο έτος, ενώ σε εκείνη του Χένσον το τέταρτο και τελευταίο. Επίσης, ο GM των «ελαφιών», Τζον Χάμοντ, γνωστοποίησε πως αποδεσμεύτηκαν μέσω του καταλόγου των waivers οι Κρις Ράιτ και Ελίζα Μίλσαπ, οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις. Από εκεί και πέρα, οι Μπακς αντιμετωπίζουν αύριο (18/10, 03:00) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «U.S. Cellular Center» της Αϊόβα, αλλά θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ερσάν Ιλιασόβα (γόνατο), ο οποίος αποκλείστηκε από το συγκεκριμένο ματς της τρέχουσας preseason του NBA και από το επόμενο (21/10, 02:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden».

Άλλωστε, οι εκπρόσωποι του Ουισκόνσιν έκριναν απαραίτητη ολιγοήμερη περιθωριοποίηση του, μέχρι να υποχωρήσει το διαμορφωμένο πρήξιμο. Ούτε ο Λάρι Σάντερς (ίωση) θα ακολουθήσει την αποστολή για τα δύο παραπάνω φιλικά, αλλά δεν φαίνεται πως προκαλεί ανησυχία στους Μπακς, ενώ οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς. Αντίθετα, ο Μπράντον Νάιτ (βουβωνική χώρα) θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του στην Αϊόβα, αλλά ομολόγησε πως δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του στο αυριανό φιλικό με τους «λύκους», που μάλλον δεν θα έχουν τους Κέβιν Μάρτιν (βουβωνική χώρα), Σαμπάζ Μουχάμαντ (αχίλλειος τένοντας) και Κίριλο Φεσένκο (ίωση), αλλά φαίνεται πως θα παίξουν και οι τρεις στο κυριακάτικο ματς (19/10, 02:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «BOK Center» της Τούλσα.

Από τη μία, ο Μάρτιν προπονήθηκε και σήμερα χωρίς περιορισμούς, ενώ ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ περπατά πλέον χωρίς προστατευτική μπότα, καθώς είναι κοντά στο 100%. Ακόμα, η ίωση του Φεσένκο δεν είναι το ίδιο ανησυχητική, όσο η παρουσία του Γκόρτζι Ντιένγκ, ο οποίος μάλλον δεν θα του επιτρέψει να χωρέσει στο ρόστερ του Φλιπ Σόντερς ως αναπληρωματική λύση πίσω από τον Νικ Πέκοβιτς. Πάντως, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε πανευτυχής από την τάση προς περιορισμό του στα 27 λεπτά ανά αγώνα της επόμενης regular season, γεγονός που ίσως υποχρεώσει τους εκπρόσωπους της Μινεάπολις να επιδιώξουν επιπλέον αναπληρωματική λύση για τη θέση «5» εντός του 15μελές ρόστερ τους.

Για την ώρα ετοιμάζονται να ανανεώσουν μονομερώς το rookie συμβόλαιο των Μουχάμαντ και Ντιένγκ, μαζί με εκείνο του Άντονι Μπένετ, ενώ δείχνουν συμβιβασμένοι στην περίπτωση του Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος φαίνεται πως θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι σε αντίθεση με τους τρεις συμπαίκτες του. Τέλος, το Yahoo! Sports επανέφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για «κόψιμο» τουλάχιστον ενός εγγυημένου συμβολαίου πριν από την έναρξη της νέας regular season, καθώς έγραψε πως οι Τίμπεργουλφς προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Τσέιζ Μπάντινγκερ, για τον οποίο δείχνουν ενδιαφέρον οι Χιούστον Ρόκετς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Ιντιάνα Πέισερς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συγκεκριμένη πρόταση.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved