Μιλγουόκι Μπακς: Ψάχνει οργανωτές ο Τζέισον Κιντ

Μιλγουόκι Μπακς: Ψάχνει οργανωτές ο Τζέισον Κιντ

Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, θέλει να συνεισφέρουν οργανωτικά όλοι οι παίκτες του.

Ανέφερε πως δεν πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη βασική πεντάδα του στα επερχόμενα φιλικά, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει ασίστ και από τους σέντερ του, Λάρι Σάντερς και Τζον Χένσον. Βέβαια, στον Αντετοκούνμπο θα επιτρέψει ολοκληρωμένη οργάνωση επιθέσεων βοηθώντας και ξεκουράζοντας τους… κανονικούς πλέι-μέικερ των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν, ενώ αντίστοιχο ρόλο μπορεί να αναλάβει και ο Τζαμπάρι Πάρκερ, επίσης φόργουορντ. Απαιτείται, βέβαια, προσαρμογή όλων των νεαρών μελών του ρόστερ στις απαιτήσεις του NBA. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πάρκερ, 2η επιλογή του φετινού ντραφτ, παραδέχθηκε πως ένιωσε… χαμένος στην ξεκίνημα της τρέχουσας preseason, μέχρι να βρει τα πατήματά του και να εντυπωσιάσει με την παρουσία του.

Αύριο (09/10, 03:00) ξεκινούν και τα φιλικά προετοιμασίας των «ελαφιών», που θα βρεθούν απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη. Ο πρώτος από τους πολλούς ελληνικούς «εμφυλίους» θα διεξαχθεί στο «Resch Center» του Γκριν Μπέι, αλλά ο Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) παραμένει ανέτοιμος, οπότε δεν υπολογίζεται από τον Κιντ. Επίσης, ο Ερσάν Ιλιασόβα έχασε τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης και ο κόουτς των Μπακς παραδέχθηκε πως δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ ο Κρις Ράιτ αποχώρησε από την προετοιμασία επικαλούμενος συμφωνία με σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά στη συνέχεια διέρρευσε πως δεν ολοκληρώθηκε μεταγραφή του στην τουρκική Μπεσίκτας.

Από την άλλη, οι Βινς Κάρτερ (αστράγαλος) και Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) είναι μακριά από το 100%, οπότε δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν από τον Ντέιβ Γέργκερ στο εναρκτήριο φιλικό των «αρκούδων», που διένυσαν το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας στο Σαν Ντιέγκο. Τέλος, ο Τζαμάλ Φράνκλιν, πρώην πλέι-μέικερ των Γκρίζλις, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από πολλές ομάδες του NBA, φαίνεται πως συμφώνησε με τους Τσετσιάνγκ Λάιονς του κινέζικου CBA, καθώς δεν εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο από σύλλογο του «μαγικού» κόσμου.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved