Ντάλας Μάβερικς: Αγνόησαν τον Λεμπρόν για τον Πάρσονς!

Ντάλας Μάβερικς: Αγνόησαν τον Λεμπρόν για τον Πάρσονς!

Ενθυμούμενος τις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, ανέφερε ότι δεν περίμενε την απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» επέστρεψε μεν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά οι «Μαβς» τον προσέγγισαν ως unrestricted free agent, όπως έπραξαν και με τον Καρμέλο Άντονι, που παρέμεινε στους Νιου Γιορκ Νικς. Εντούτοις, ο Κιούμπαν αποκάλυψε πως υποσχέθηκε στον Τσάντλερ Πάρσονς ότι θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του, όταν διέκρινε «ναυάγιο» στην περίπτωση του «Μέλο» και πριν ενημερωθεί για την οριστική απόφαση του Τζέιμς! Πρόσθεσε ότι οι «Καβς» ήθελαν τον 25χρονο Πάρσονς, μέχρι να εξασφαλίσουν τον Λεμπρόν, κάτι που πυροδότησε την απόφασή του για κατάθεση προσφοράς 46 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο στον άλλοτε παίκτη του Φλόριντα, που με τη σειρά του ομολόγησε ότι έπρεπε να αποδεχθεί πολύ μικρότερη πρόταση, ώστε να συνεχίσει στις «ρουκέτες».

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Χιούστον άφησαν χώρο στο salary cap τους, που φιλοδοξούν να χρησιμοποιήσουν «κυνηγώντας» τους Γκόραν Ντράγκιτς των Φίνιξ Σανς και Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνουν unrestricted free agents. Φαίνεται επίσης πως ο Τζέιμς Χάρντεν θα μιλήσει για λογαριασμό τους στον Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αν αποτελέσει μεταγραφικό στόχο τους το καλοκαίρι του 2016, όταν φτάσει η σειρά του για ένταξη στην «αγορά» των free agents, καθώς φιλοδοξούν να χρησιμοποιήσουν τη φιλία των πρώην συμπαικτών στις «βροντές». Μέσα σε όλα, ο Τρέβορ Αρίζα ομολόγησε ότι δυσκολεύτηκε να αφήσει τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ώστε να επιστρέψει στους Ρόκετς, αλλά επικαλέστηκε την ευνοϊκότερη φορολογία του Τέξας σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη απόφασή του.

Πέρα από τα σενάρια, τους παλιότερους και μελλοντικούς μεταγραφικούς στόχους, οι «ρουκέτες» ξεκινούν απόψε (08/10, 03:30) τη σειρά φιλικών προετοιμασίας της τρέχουσας preseason αντιμετωπίζοντας τους Μάβερικς στο «American Airlines Center». Μάλιστα απέκλεισαν τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ, λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, που δεν φαίνεται σοβαρό, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Τζέισον Τέρι (οπίσθιος μηριαίος) και Κλιντ Καπελά (βουβωνική χώρα). Από την άλλη, θα απουσιάσει ο Ντιρκ Νοβίτσκι (ισχίο) και ο Αλ-Φαρούκ Αμινού θα καλύψει το κενό στο στη βασική πεντάδα του Ρικ Καρλάιλ, ενώ ανακοινώθηκε πως σύντομα θα ενταχθεί στην προετοιμασία ο Ιάπωνας πλέι-μέικερ, Γιούκι Τογκάσι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις έπειτα από την παρουσία του στο Summer League με τη φανέλα της ομάδας του Ντάλας.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved