Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Κόντρα… περιφέρειας με Καβαλίερς

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Κόντρα… περιφέρειας με Καβαλίερς

Την καλύτερη περιφερειακή γραμμή του NBA διεκδικούν με… δηλώσεις οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Από τη χθεσινή Media Day των «μάγων», ο Μπράντλι Μπιλ δήλωσε: «Θεωρώ πως σίγουρα έχουμε την καλύτερη περιφερειακή γραμμή της λίγκας. Είμαστε όλοι ικανοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε». Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε, όμως, ο Ντίον Ουέιτερς των Καβαλίερς προκαλώντας απάντηση από τον Τζον Ουόλ, ο οποίος είπε: «Να κερδίσεις παιχνίδι στα playoffs, πριν μιλήσεις. Να γίνεις βασικός».

Βέβαια, η άποψη του 22χρονου Ουέιτερς δεν κρίνεται υπερβολική, από τη στιγμή που ο Κάιρι Έρβινγκ είναι βασικός πλέι-μέικερ των «Καβς», αλλά ο ίδιος δεν έχει εξασφαλίσει θέση στη βασική πεντάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, όπως σωστά παρατήρησε ο βασικός πλέι-μέικερ των Ουίζαρντς. Στα υπέρ του πρώην γκαρντ του Σίρακιουζ είναι η θετική γνώμη του Λεμπρόν Τζέιμς για τις αγωνιστικές αρετές του, που από μόνη της μπορεί να τον φέρει στο αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της offseason προσπάθησε να βελτιωθεί στη χρήση του αριστερού χεριού του και ο Κάιλ Λόουρι εξέφρασε πρόθεση για συχνότερη τροφοδότηση του Γιόνας Βαλαντσίουνας κοντά στο αντίπαλο καλάθι, ενώ ο Μπρούνο Καμπόκλο «έβγαλε» τη σημερινή προπόνηση (30/09) των Τορόντο Ράπτορς χωρίς περιορισμούς, αν και ο Ντουέιν Κέισι υποστήριξε χθες πως δεν είναι στο 100% λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Αντίθετα, ο Λούκας Νογκέιρα ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα.

Περιορισμένη συμμετοχή στην προπόνηση των Ιντιάνα Πέισερς κατέγραψε ο Σι Τζέι Μάιλς λόγω τραυματισμού στη γάμπα, που αποκόμισε πριν από μερικές εβδομάδες. Διαπιστώθηκε επίσης πως οι Τζορτζ Χιλ, Ρόντνι Στάκι, Σόλομον Χιλ, Ντέιβιντ Ουέστ και Ρόι Χίμπερτ είναι στα αρχικά πλάνα του Φρανκ Βόγκελ για τη βασική πεντάδα, ενώ ο Κρις Κόπλαντ φαίνεται πως θα επικεντρωθεί στη θέση «3» με αφορμή ανάγκη ενίσχυσης της θέσης μετά τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ (πόδι).

Στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς επισημοποιήθηκαν σχετικές ενδείξεις, καθώς οι Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζρου Χολιντέι (πόδι) προπονήθηκαν χωρίς περιορισμούς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Τέλος, ο Τζίμερ Φρεντέτ δήλωσε μετά την παρθενική προπόνησή του με τους εκπρόσωπους της Νέας Ορλεάνης ότι προσπαθεί να αφομοιώσει τα αμυντικά συστήματα του νέου προπονητή, ώστε να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα διακρίνοντας ευκαιρία για χρόνο συμμετοχής με αφορμή τον τραυματισμό του Ταϊρίκ Έβανς (οπίσθιος μηριαίος).



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved