Λος Άντζελες Λέικερς: «Πυρά» από Μπρούκλιν στον Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: «Πυρά» από Μπρούκλιν στον Κόμπι

Ξεκίνησε η preseason του NBA ενόψει του 2014-15 και διάφορες προσωπικές κόντρες επανήλθαν στο προσκήνιο.

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, παρομοίασε τον GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, με τον Ντόνλαντ Τραμπ δίνοντας συνέχεια στη συγκεκριμένη αντιπαλότητα, που αργά και σταθερά αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο ομάδες του Τέξας, αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς των Μπρούκλιν Νετς δημιούργησε κόντρα NBAers με επίθεση στον Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς έπειτα από πρόσφατο σχόλιο του για τα 0/9 σουτ του «D-Will» σε αγώνα των playoffs με τους Μαϊάμι Χιτ. «Είμαι πλέι-μέικερ. Εγώ αστόχησα σε εννέα γαμ… σουτ, τουλάχιστον δεν έχασα είκοσι ή παραπάνω σουτ. Εγώ θα βρω κάποιον συμπαίκτη μου, ο Κόμπι πρέπει να σκοράρει. Εγώ και εκείνος έχουμε βρει τον τρόπο να ανταποκριθούμε» δήλωσε.

Ίσως ακολουθήσει απάντηση από τον 5-φορές πρωταθλητή NBA, ο οποίος στη χθεσινή Media Day των «λιμνάνθρωπων» τόνισε πως είναι δεδομένη η παρουσία του στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και επανέφερε στο προσκήνιο την προβληματική συνεργασία του με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι δηλώνοντας: «Δεν είχαμε την ίδια φιλοσοφία για τις νίκες. Για μένα, πάμε για πρωτάθλημα ή χάνουμε το χρόνο μας». Επίσης, ο «Μπλακ Μάμπα» παρομοίασε τον αυτό του με τσίτα σχολιάζοντας το άνοιγμα των ποδιών του στα σουτ και πρόσθεσε ότι δεν τον ενοχλεί ο διαφαινόμενος περιορισμός του χρόνου συμμετοχής του από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικό των Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Γκαρνέτ, συμπαίκτης του Ουίλιαμς στους Νετς, δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του 2014-15, αν και οδεύει προς την τελευταία σεζόν της καριέρας του, κάτι που ισχύει επίσης για τον Στιβ Νας, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε την επερχόμενη λήξη της μυθικής καριέρας του κατά τη διάρκεια της Media Day. Εκτιμήθηκε, πάντως, από Μέσα της «Πόλης των Αγγέλων» πως ο rookie, Τζόρνταν Κλάρκσον, μπορεί να φτάσει μέχρι τη βασική πεντάδα του Σκοτ μπροστά από τους Νας και Τζέρεμι Λιν. Μέσα σε όλα, ο Νικ Γιανγκ συνέχισε τα… δικά του δηλώνοντας ότι πως θέλει να γίνει MVP, κορυφαίος έκτος παίκτης, πιο βελτιωμένος ή κορυφαίος αμυντικός του 2014-15 τονίζοντας πως πέρσι αδικήθηκε σε όλες τις κατηγορίες, ενώ μονάχα ο Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) δείχνει ανέτοιμος για τη σημερινή «πρώτη».

Στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, σχεδόν όλα τα μέλη του ρόστερ του Στιβ Κερ είναι στο 100%, καθώς ο Ντέιβιντ Λι επιβεβαίωσε πως ξεπέρασε πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αποκάλυψε μεν πως ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά πρόσθεσε πως δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις. Έτοιμοι δείχνουν επίσης οι Άντριου Μπόγκουτ (πλευρά), Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (δάκτυλο ποδιού), ενώ ο Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) επανέλαβε ότι στοχεύει σε παρουσία στο πρώτο επίσημο ματς των «πολεμιστών» για τη νέα σεζόν του «μαγικού» κόσμου.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved