Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Παρέμβαση ιδιοκτήτη στο συμβόλαιο του Ρούμπιο

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Παρέμβαση ιδιοκτήτη στο συμβόλαιο του Ρούμπιο

Απευθείας συζήτηση με τον ιδιοκτήτη των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Γκλεν Τέιλορ, είχε ο Ρίκι Ρούμπιο, προφανώς γύρω από τις συζητήσεις για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός πλέι-μέικερ ζητά πενταετές συμβόλαιο 75 με 80 εκατομμυρίων δολαρίων και πως οι «λύκοι» προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο 44 εκατομμυρίων, ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent, σε περίπτωση που δεν γεφυρωθεί το χάσμα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Παρά τη σημαντική απόσταση και την απροθυμία για υποχωρήσεις, οι δύο πλευρές δείχνουν καλή διάθεση, όπως πιστοποίησε στη σημερινή Media Day (29/09) ο Ρούμπιο δηλώνοντας συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλφς βρίσκοντας χρόνο για απευθείας συνομιλία με τον Ισπανό διεθνή.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μάρτιν είχε διάθεση για πλάκα, καθώς υποστήριξε ότι μόλις χθες έμαθε πως ο Κέβιν Λοβ ανταλλάχθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ ο πρόεδρος και κόουτς των εκπρόσωπων της Μινεάπολις, Φλιπ Σόντερς, δήλωσε ότι ζήτησε από τον 31χρονο γκαρντ να βελτιωθεί στην άμυνα αναγνωρίζοντας σχετική κριτική σε βάρος του έμπειρου NBAer. Επίσης είπε ότι ο Άντριου Ουίγκινς μπορεί να εξελιχθεί σε αμυντικό της ελίτ του «μαγικού» κόσμου και ξεκαθάρισε πως φιλοδοξεί να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, στα 26 με 27 λεπτά ανά ματς.

Ανέφερε επίσης ότι ο Άντονι Μπένετ είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας δουλέψει αποτελεσματικά μέσα στην preseason, ενώ ο Σαμπάζ Μουάμαντ εμφανίστηκε στη Media Day εμφανώς ελαφρύτερος έπειτα από επιθυμία του Σόντερς για απώλεια περιττών κιλών με επιπλέον γυμναστική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μέσα σε όλα, ο τεχνικός των Τίμπεργουλφς δήλωσε ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τον Τσέιζ Μπάντινγκερ στη θέση «4» σε επιμέρους κομμάτια των αγώνων της νέας σεζόν, προφανώς λόγω της πληθώρας λύσεων για τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Media Day διοργάνωσαν και οι Ιντιάνα Πέισερς, στο περιθώριο της οποίας ο Φρανκ Βόγκελ αποκάλυψε πως ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου του τονίζοντας πως νιώθει ασφαλής στην τεχνική ηγεσία των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις. Τέλος, ο Πολ Τζορτζ (πόδι) έθεσε ως στόχο την επιστροφή στα playoffs του 2015 ζητώντας από τους συμπαίκτες του να εξασφαλίσουν το απαραίτητο «εισιτήριο».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved