Σαν Αντόνιο Σπερς: Κατέληξαν στον Άρον Μπέινς

Σαν Αντόνιο Σπερς: Κατέληξαν στον Άρον Μπέινς

Πλην απρόοπτου, μέσω στις επόμενες ημέρες οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα επανακτήσουν τον Αυστραλό Άρον Μπέινς.

Ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας παραμένει restricted free agent, αλλά φαίνεται πως επέστρεψε στο Σαν Αντόνιο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές NBA εξέτασαν άλλες λύσεις για τη frontline του Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά έπειτα από συνεχόμενα… άκυρα επανήλθαν στον Μπέινς, που στο μεσοδιάστημα προσέλκυσε το ενδιαφέρον συλλόγων του κινέζικου CBA. Ακόμα, Μέσα του Σαν Αντόνιο ανέφεραν ότι ο Πατ Μιλς είναι εντός του αρχικού προγράμματος αποθεραπείας έπειτα από εγχείρηση στον ώμο. Προφανώς, όμως, δεν θα δώσει το παρών στην προετοιμασία ενόψει του 2014-15, όπως ο συμπατριώτης του.

Ανταλλαγή… ερωτηματικών
Ανακοινώθηκε πως οι Μπόστον Σέλτικς παραχώρησαν τον Κιθ Μπόγκανς και δύο επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ώστε να αποκτήσουν τους Ντουάιτ Πάουελ, Έρικ Μέρφι, Μάλκολμ Τόμας και Τζον Λούκας ΙΙΙ μαζί με δύο επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου και μία εξαίρεση ανταλλαγής. Παράλληλα αποδέσμευσαν τους Κρις Μπαμπ και Κρις Τζόνσον μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να χωρέσουν τους νεοαποκτηθέντες στο 20μελές ρόστερ προετοιμασίας, ενώ παρελθόν από τους «Καβς» αποτέλεσε ο undrafted rookie, Κρις Κρόφορντ. Πλέον, οι εκπρόσωποι του Οχάιο μπορούν να ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Μπόγκανς αντί 5.3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διατηρούν αντίστοιχη επιλογή αξίας 10.5 εκατομμυρίων για τον Μπρένταν Χέιγουντ. Από την άλλη, όλοι οι νέοι παίκτες των «C’s έχουν συμβόλαιο που προβλέπει λίγες έως μηδαμινές εγγυήσεις.

Έξω ο Ο’ Νιλ, τα σχέδια του Κερ
Πέρα από τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μπέινς στους Τεξανούς και την ανταλλαγή παικτών… προετοιμασίας, ο GM των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπομπ Μάιερς, ανέφερε ότι για το 2014-15 υπολογίζονται οι Άντριου Μπόγκουτ, Φέστους Εζέλι και Ογκνιέν Κούζμιτς για τη θέση «5» του αρχικού σχήματος του Στιβ Κερ, όχι ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ, ο οποίος είτε αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είτε έμεινε εκτός των πλάνων των «πολεμιστών». Από την πλευρά του, ο Κερ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να μεταδώσει επιθετικότητα στον Μπόγκουτ, από τον οποίο περιμένει σημαντική επιθετική συνδρομή με ασίστ από τη ρακέτα, ενώ ο κόουτς των Ουόριορς πρόσθεσε ότι υπολογίζει κανονικά τον Εζέλι εκτιμώντας ότι είναι στο 100% ύστερα από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα, ο Κερ επικαλέστηκε την παρουσία των Στέφεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Λεάντρο Μπαρμπόσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ώστε να αποκαλύψει πως και οι τρεις διεθνείς θα ακολουθήσουν ειδικό προπονητικό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, για την οποία ανυπομονεί. Ακόμα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών από το ξεκίνημα της preseason του 2014, αν και εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη Σερβία στο Παγκόσμιο.

Μάλιστα ενδέχεται να καλύψει το κενό του Σόουν Λίβινγκστον, όσο ο 29χρονος γκαρντ παραμείνει στο περιθώριο λόγω πρόσφατης εγχείρησης σε δάκτυλο ποδιού. Τέλος επιβεβαίωσε πως είναι ανάμεσα στους Αντρέ Ιγκουοντάλα και Χάρισον Μπαρνς για τη θέση «3» της βασικής πεντάδας, ενώ ομολόγησε πως προτιμά τον Ντρέιμοντ Γκριν στη θέση «4» τονίζοντας πως είναι εντυπωσιασμένος από τον Μο Σπέιτς, που μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ως πάουερ φόργουορντ, όπως ο Μπαρνς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved