Φιλ Τζάκσον: «Ο Καρμέλο δεν μοιάζει στον Κόμπι»

Φιλ Τζάκσον: «Ο Καρμέλο δεν μοιάζει στον Κόμπι»

Στον Μάικλ Τζόρνταν ανέτρεξε ο Φιλ Τζάκσον σχολιάζοντας τις προσαρμογές που απαιτεί από τον Καρμέλο Άντονι ενόψει της νέας σεζόν του NBA.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη New York Post, ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς ανέλυσε σειρά θεμάτων εστιάζοντας στην τριγωνική επίθεση, που θα χρησιμοποιήσει μέσω του προπονητή, Ντέρεκ Φίσερ. Προφανώς στάθηκε ιδιαιτέρως στον «Μέλο» τονίζοντας πως περιμένει διαρκή κίνηση της μπάλας λόγω της παρουσίας του στο ρόστερ, ενώ πρόσθεσε: «Θα είναι καλύτερος πασέρ και ριμπάουντερ, ενώ θα εξασφαλίσει ευκολότερα σουτ». Ισχυρίστηκε επίσης πως ο Τζόρνταν κλήθηκε να προσαρμοστεί στην τριγωνική επίθεση, αλλά δεν θεωρεί ότι ο Άντονι θα αντιγράψει τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών ή τον Κόμπι Μπράιαντ, που πράγματι αντέγραψε τον Τζόρνταν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Zen Master».

Σε άλλα κομμάτια της συνέντευξής του παραδέχθηκε πως η κατάκτηση πρωταθλήματος με τους Νεοϋορκέζους δεν περνά από το μυαλό του, ενώ ομολόγησε ότι κάποια προβληματικά χαρακτηριστικά του Τζέι Αρ Σμιθ ίσως αποδειχθούν δυσεπίλυτα θυμίζοντας πως αντιμετώπισε αντίστοιχα ζητήματα με τον Ντένις Ρόντμαν. Πάντως, ο 41χρονος Κερτ Τόμας, πρώην παίκτης των Νικς σε συνέντευξή του, ισχυρίστηκε πως σε ρόστερ με εμπειρότερα και σοβαρότερα μέλη ο Σμιθ θα ήταν ήδη στο περιθώριο. Τέλος, το TMZ αποκάλυψε πως ο Ιμάν Σουμπέρτ διατηρεί δεσμό με την τραγουδίστρια Τεγάνα Τέιλορ εστιάζοντας στην εξωαγωνιστική πλευρά των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου».



«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025