Φίνιξ Σανς: Ενδιαφέρον από Τίμπεργουλφς για Μπλέντσο

Φίνιξ Σανς: Ενδιαφέρον από Τίμπεργουλφς για Μπλέντσο

«Κυνηγώντας» την περίπτωση απόκτησης του Ζόραν Ντράγκιτς, οι Φίνιξ Σανς προσπαθούν να παραχωρήσουν τον Έρικ Μπλέντσο μέσω ανταλλαγής.

Από τη μία, ο 25χρονος Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ επανέλαβε ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Μάλαγα, με την οποία ξεκίνησε ήδη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, αλλά τόνισε ότι νιώθει έτοιμος για το «βήμα» στο NBA μιλώντας με Μέσα της Ισπανίας. Θυμίζουμε πως οποιαδήποτε ομάδα του «μαγικού» κόσμου πρέπει να συνδυάσει συμφωνία για συμβόλαιο με καταβολή αποζημίωσης 750,000 δολαρίων στον ισπανικό σύλλογο πριν από την έναρξη της ACB, ώστε να τον αποκτήσει, ενώ οι «ήλιοι» δείχνουν πως είναι φαβορί στη συγκεκριμένη «κούρσα». Όσον αφορά τον Μπλέντσο, ο οποίος παραμένει restricted free agent, διέρρευσε πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς συζητούν το ενδεχόμενο απόκτησής του με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέσω ανταλλαγής εδώ και μήνες, αλλά αναφέρθηκε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν τεθεί ουσιαστικές βάσεις για συμφωνία των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο GM των «λύκων», Μιλτ Νιούτον, στάθηκε στον νυν βασικό πλέι-μέικερ, Ρίκι Ρούμπιο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού διεθνή, που το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Διαπιστώνεται, όμως, απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες σχετικές εκτιμήσεις βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Επίσης, ο Νιούτον επιβεβαίωσε πως οι Κιρίλο Φεσένκο και Μπρέιντι Χέσλιπ υπέγραψαν συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, ώστε να ενταχθούν στην προετοιμασία του Φλιπ Σόντερς ενόψει της regular season του 2014-15 τονίζοντας πως δεν προβλέπεται απόκτηση άλλου παίκτη με αντίστοιχο συμφωνητικό. Σημειώνουμε πως οι Τίμπεργουλφς διατηρούν δεκαέξι εγγυημένα συμβόλαια, πέρα από τα δύο παραπάνω, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε στην έναρξη της σεζόν.

Συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις με τους Μέμφις Γκρίζλις υπέγραψε ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, 33η επιλογή του ντραφτ του 2010, που είναι εκτός «μαγικού» κόσμου εδώ και τρία χρόνια έπειτα από 19 συμμετοχές σε επίσημα ματς με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς. Πέρα από τον 25χρονο Αμερικανό σέντερ, η ομάδα του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη έχει «δεσμεύσει» ήδη τους Κέιλιν Λούκας και Ερλ Κλαρκ με αντίστοιχο συμφωνητικό διατηρώντας δεκαπέντε εγγυημένα συμβόλαιο στο salary cap της.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved