Σαν Αντόνιο Σπερς: Δοκιμάζουν Μάικλ Μπίσλι

Σαν Αντόνιο Σπερς: Δοκιμάζουν Μάικλ Μπίσλι

Ο Μάικλ Μπίσλι θα δοκιμαστεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα από τους πρωταθλητές του NBA, Σαν Αντόνιο Σπερς.

Δοκιμάστηκε δύο φορές από τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά το ενδιαφέρον των «λιμνάνθρωπων» για τον 25χρονο Αμερικανό φόργουορντ φαίνεται πως υποχώρησε. Προέκυψαν, όμως, τα «σπιρούνια», σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς διατηρεί δεκατέσσερις παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο στο ρόστερ της, οπότε υπάρχει χώρος για ένα ακόμα εγγυημένο συμβόλαιο, που μάλλον προορίζεται για ενίσχυση της frontline. Άλλωστε δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς, ο οποίος συνεχίζει ως restricted free agent σε επίπεδο NBA, ενώ οι Σπερς περιμένουν επίσης την απάντηση του unrestricted free agent, Γκουστάβο Αγιόν, που μελετά προσφορά της ισπανικής Ρεάλ Μαδρίτης και των Σαντόνγκ Φλέιμινγκ Μπουλς του κινέζικου CBA μαζί με εκείνη των Τεξανών.

Από εκεί και πέρα, ο undrafted rookie και πρώην παόυερ φόργουορντ του Σαν Ντιέγκο Στέιτ, Τζος Ντέιβις, υπέγραψε μη-εγγυημένο συμβόλαιο με τους Σπερς ακολουθώντας αντίστοιχο παράδειγμα των Μπράις Κότον και Τζα Μάικλ Γκριν, ενώ συμφωνητικό χωρίς εγγυήσεις ενόψει της προετοιμασίας των «σπιρουνιών» διεκδικεί και ο πρώην πλέι-μέικερ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζαμάλ Φράνκλιν. Ακόμα, ο Λιβό Ζαν-Σαρλ, 28η επιλογή του ντραφτ του 2013 από τους εκπρόσωπους του Σαν Αντόνιο, αποκάλυψε πως οι Σπερς έστειλαν προπονητή στη Γαλλία, ώστε να τον βοηθήσουν να βελτιωθεί μέσω της Βιλερμπάν, που ανήκει εν μέρει στον Τόνι Πάρκερ, ενώ είναι γνωστό πως τα «σπιρούνια» παρακολουθούν από κοντά και την εξέλιξη του Ντέιβις Μπερτάνς της ισπανικής Λαμποράλ Κούτσα, καθώς διατηρούν επίσης τα δικαιώματα χρήσης του στο NBA.

Μέσα σε όλα, οι Σπερς ανακοίνωσαν πως στη νέα σεζόν του «μαγικού» κόσμου ο Ντάνι Γκριν θα φορέσει τη φανέλα #14 αφήνοντας το #4. Σημειώνουμε πως ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να αλλάξει αριθμό ύστερα από 304 παρουσίες σε επίσημα ματς της βορειοαμερικανικής λίγκας για λογαριασμό του συλλόγου του Τέξας και των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους κατέγραψε είκοσι συμμετοχές το 2009-10.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved