Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Νέα… αποχώρηση του Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Νέα… αποχώρηση του Ντουράντ

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση από τις ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, ο Κέβιν Ντουράντ άφησε το… Χόλιγουντ.

Όντας απογοητευμένος από την παρουσία του στην κινηματογραφική παραγωγή του 2012 «Thunderstruck», ο 25χρονος φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποσχέθηκε πως δεν θα αποδεχτεί άλλο ρόλο σε ταινία, ενώ αποκαλύφθηκε πως τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε παρέα με τον Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς στις εγκαταστάσεις του UCLA. Είναι γνωστό, πάντως, ότι τωρινή προτεραιότητα του Ντουράντ είναι η υπογραφή δεκαετές συμβολαίου 325 εκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία αθλητικών ειδών «Under Armor», αν και αρνείται να σχολιάσει τη πορεία των σχετικών διαπραγματεύσεων. Από εκεί και πέρα, οι «βροντές» δεν δείχνουν πλέον διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο στον Ρέτζι Τζάσκον μέχρι την προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου προτιμώντας να του προσδώσουν ιδιότητα restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Στίβεν Άνταμς δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason επικεντρώθηκε στην επιθετική άνοδό του, αλλά τόνισε πως διατηρεί ακόμα σημαντικό περιθώριο βελτίωσης.

Μέσα σε όλα, οι Θάντερ ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Μαρκ Ντενόλτ στη θέση του προπονητή των Τούλσα 66ερς, θυγατρική ομάδα τους στην D-League, ενώ ο Λατάβιους Ουίλιαμς, του οποίου τα δικαιώματα χρήσης σε επίπεδο NBA ανήκουν στις «βροντές», ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική Μπιλμπάο. Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Οκλαχόμα παραχώρησαν ακαθόριστο χρηματικό ποσό και τον Χασίμ Θαμπίτ στους Φιλαδέλφεια 76ερς, ώστε να πάρουν επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου και εξαίρεση ανταλλαγής 1.3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ οι «Σίξερς» αναμένεται να αποδεσμεύσουν τον 27χρονο σέντερ μέσω του καταλόγου των waivers. Αντίθετα, ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας αναμένεται να κρατήσει τους Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε και Αλεξέι Σβεντ, τους οποίους απέκτησε πρόσφατα από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς μέσω διαφορετικής ανταλλαγής γνωρίζοντας ότι αμφότερων το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ανταλλαγής, που έστειλε τον Κέβιν Λοβ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Θάντεους Γιανγκ παραχωρήθηκε στους «λύκους», αλλά εξ αρχής ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στους «Σίξερς», ενώ στη συνέχεια διέρρευσε πως δεν είναι ακόμα στο 100% έπειτα από την εγχείρηση του Απριλίου στον ώμο. Από την πλευρά του, ο Τζοέλ Έμπιντ, 3η επιλογή του φετινού ντραφτ, ανακοίνωσε μέσω Twitter πως υπέγραψε το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιό του, αν και δεν αναμένεται να παίξει μέσα στο 2014-15, αφού ο GM των 76ερς, Σαμ Χίνκι, επανέλαβε ότι ο 20άχρονος σέντερ είναι αμφίβολος για ολόκληρη τη σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι. Αντίθετα, ο Νέρλενς Νόελ είναι έτοιμος για επαγγελματικό ντεμπούτο ύστερα από αποχή από ολόκληρο το 2013-14, καθώς ο Χίνκι επιβεβαίωσε ότι διέκρινε σημαντικότατη πρόοδό του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason. O GM των «Σίξερς» πρόσθεσε πως ο Τζέισον Ρίτσαρντσον ίσως χάσει και τη φετινή σεζόν, αν και ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ προπονείται στο Ντένβερ στοχεύοντας σε παρουσία στην προετοιμασία του Μπρετ Μπράουν ενόψει του 2014-15 έπειτα από πολυετή αποχή λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Στο μεταξύ, ο Τζόρνταν Μακ Ρέι, 58η επιλογή του φετινού ντραφτ, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας, παρά εξαιρετική παρουσία στο φετινό Summer League, ενώ ο undrafted rookie, Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος φόρεσε επίσης τη φανέλα των 76ερς στο φετινό Summer League, θα συνεχίσει στους Κάιρνς Ταρπάνς της Αυστραλίας, αφού σύμφωνα με το RealGM αποδέχθηκε πρόταση για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Τέλος, το RealGM αποκάλυψε πως ο βραχύσωμος Ακίλ Καρ, ο οποίος εντυπωσίασε σε σχολικό επίπεδο πριν υποχωρήσει… εντυπωσιακά στη συνέχεια της καριέρας του, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σεντ Τζον Μιλ Ρατ του Καναδά έπειτα από την περσινή παρουσία στo NBDL με τους Ντέλαγουερ 87ερς, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων της Φιλαδέλφειας.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved