Μπρούκλιν Νετς: Βεβαιότητα για Λόπεζ

Μπρούκλιν Νετς: Βεβαιότητα για Λόπεζ

Έχασε περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της offseason ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τους Μπρούκλιν Νετς από το ξεκίνημα του 2014-15.

Είναι γνωστό ότι είναι στο 100% έπειτα από νέα εγχείρηση στο πόδι, ενώ πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του ο GM των Νεοϋορκέζων, Μπίλι Κινγκ, που εκτίμησε πως ο 26χρονος σέντερ θα αγωνιστεί χωρίς περιορισμούς από το ξεκίνημα της νέας σεζόν του NBA. Από την πλευρά του, ο Λόπεζ ανέφερε ότι πράγματι θα παίξει στα πρώτα ματς της νέας σεζόν και πρόσθεσε ότι έχασε κιλά, ώστε να επανέλθει στο φυσιολογικό βάρος του. Όλα δείχνουν πως ο Μέισον Πλαμλί θα είναι αναπληρωματικός του, αλλά ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ εξασφάλισε θέση στην τελική δωδεκάδα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, καθώς ο Μάικ Σιζέφσκι τον προτίμησε για το ρόστερ μαζί με τους άλλους διαθέσιμους σέντερ, Ντε Μάρκους Κάζινς των Σακραμέντο Κινγκς και Αντρέ Ντράμοντ των Ντιτρόιτ Πίστονς. Αντίθετα, ο Σεργκέι Καράσεφ επέστρεψε στο Μπρούκλιν, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Ρωσία στα προκριματικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ.

Πέρα από τον Λόπεζ, έτοιμος για το 2014-15 φαίνεται πως είναι και ο Ντερόν Ουίλιαμς, τον οποίο σχολίασε πρόσφατα ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς, αφού σε μεγάλη συνέντευξή του στο Sports Illustrated ο «Μπλακ Μάμπα» δήλωσε ότι ο «D-Will» αντιμετώπισε πρόβλημα αυτοπεποίθησης σε προημιτελική σειρά των playoffs κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ λόγω της αστοχίας του σε κρίσιμο ματς. Σε μεταγραφικό επίπεδο, οι Νετς δοκίμασαν τον Γιακούμπα Ντιαβαρά, ο οποίος πέρασε επίσης από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Τορόντο Ράπτορς και Μιλγουόκι Μπακς, αλλά φαίνεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική Βαρέζε, ενώ ο Αντράι Μπλάτσε παραμένει unrestricted free agent και προετοιμάζεται για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία, αν και πρόσφατα υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο. Τέλος, ο Αντρέι Κιριλένκο αποκάλυψε πως πρόσφερε το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του από το 2011-12 σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Μόσχας.



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved