Ντιτρόιτ Πίστονς: «Σπρώχνουν» Μονρό

Ντιτρόιτ Πίστονς: «Σπρώχνουν» Μονρό

Αδυνατώντας να βρουν λύση με νέο συμβόλαιο, οι Ντιτρόιτ Πίστονς προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Γκρεγκ Μονρό.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ παραμένει restricted free agent και τα «πιστόνια» δεν δείχνουν πρόθεση για κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεών του, οπότε το Yahoo! Sports εκτίμησε πως επιδιώκουν πλέον ανταλλαγή του με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Περισσότερες σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μονρό φαίνεται πως διατηρούν και οι Φίνιξ Σανς. Θυμίζουμε ότι σε προγενέστερο κομμάτι της τρέχουσας offseason, οι Πίστονς συζήτησαν την περίπτωση ανταλλαγής με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς γύρω από τον πρώην παίκτη του Τζορτζτάουν, αλλά οι εκπρόσωποι του Όρεγκον κάλυψαν σχετικό κενό στο ρόστερ του Τέρι Στοτς με τον Κρις Κέιμαν.

Παρά τις ενδείξεις για αποχώρηση του Μονρό, ο Αντρέ Ντράμοντ επανέλαβε στο περιθώριο της προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας πως πιστεύει ότι ο 24χρονος Αμερικανός θα παραμείνει συμπαίκτης του. Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθέντας πλέι-μέικερ των εκπρόσωπων της «Motor City», Ντι Τζέι Όγκουστιν, υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ήθελε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς ως unrestricted free agent, πριν αποδεχθεί την προσφορά των Πίστονς.

Στα των Χοκς, ο Μάικ Σκοτ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων, που ίσως μειώνει τη «δίψα» των «γερακιών» για τον Μονρό, ενώ σίγουρα εκμηδενίζει ενδιαφέρον της ρωσικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού φόργουορντ. Σημειώνουμε πως για το τρίτο έτος του συμφωνητικού προβλέπεται δικαίωμα μονομερής ανανέωσης από τους εκπρόσωπους της Τζόρτζια, που διατήρησαν σημαντική λύση για τη frontline πίσω από τους Πολ Μίλσαπ και Αλ Χόρφορντ.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved