Νιου Γιορκ Νικς: Αστεία προσφορά για Λοβ!

Νιου Γιορκ Νικς: Αστεία προσφορά για Λοβ!

Οι Νιου Γιορκ Νικς μπήκαν και… βγήκαν από την «κούρσα» για τον Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Το χιούμορ του νέου προέδρου των Νεοϋορκέζων, Φιλ Τζάκσον, έλαμψε, όταν πρότεινε στον πρόεδρο και κόουτς των Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, τους Αμάρε Στουντεμάιρ, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ και Ιμάν Σουμπέρτ ως ανταλλάγματα για τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ. Άλλωστε, οι «λύκοι» φαίνεται πως εξετάζουν καλύτερες προσφορές από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Σικάγο Μπουλς. Πάντως, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» μπορούν να αποκτήσουν τον Λοβ το επόμενο καλοκαίρι ως unrestricted free agent, αν ο Αμερικανός διεθνής δεν υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του. Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος της Μινεάπολις δείχνει πως έχει παραιτηθεί κατά 100% από την προοπτική παραμονής του αρχηγού της ομάδας στο ρόστερ του Σόντερς, άρα αναμένεται πράγματι να τον ανταλλάξει άμεσα ή κατά τη διάρκεια της regular season του 2014-15.

Δείχνουν, μάλιστα, πως είναι έτοιμοι να αποδεχθούν προσφορά των «Καβς», που υποτίθεται πως περιέχει τους Άντριου Ουίγκινς, Άντονι Μπένετ και μελλοντική επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, αν και η συγκεκριμένη συμφωνία δεν μπορεί να κατακυρωθεί μέχρι τις 23 Αυγούστου, λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης για το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιο του γιου του Μίτσελ Ουίγκινς, άλλοτε πρώτου σκόρερ της A1. Με αντίστοιχη αφορμή, ο Νίκολα Μίροτιτς δεν μπορεί να ανταλλαχθεί για 23 ακόμα ημέρες από τους Μπουλς, που σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις προσφέρουν επίσης τους Τζίμι Μπάτλερ και Ταζ Γκίμπσον στους Τίμπεργουλφς, ώστε να πάρουν τον Λοβ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιοακίμ Νοά των «ταύρων» ασχολήθηκε με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος επέστρεψε φέτος στους εκπρόσωπους του Οχάιο ως unrestricted free agent. «Είμαι χαρούμενος για τον Λεμπρόν. Γύρισε σπίτι του, αλλά ελπίζω πως θα τον διαλύσουμε στο παρκέ» δήλωσε σχετικά, ενώ σχετικά με την εγχείρηση στο γόνατο του Μαΐου πρόσθεσε ότι νιώθει εξαιρετικά. Τέλος, ο Γάλλος διεθνής εξέφρασε τον σεβασμό του στον νέο συμπαίκτη του, Πάου Γκασόλ, υποστηρίζοντας: «Είναι τιμή να παίξω δίπλα σε άνθρωπο που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα. Μπορώ να μάθω από εκείνον».



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved