Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Αναποφάσιστος ο Ο’ Νιλ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Αναποφάσιστος ο Ο’ Νιλ

Κοντά σε τελική απόφαση αναφορικά με τη λήξη της καριέρας του είναι πλέον ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ.

Εξέπνευσε το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οπότε είναι unrestricted free agent, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από 18 σεζόν στο NBA, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει οριστική απόφαση. Οι «πολεμιστές», πάντως, είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο με τις κατώτερες αποδοχές που επιτρέπει το NBA, καθώς ούτως ή άλλως ο GM, Μπομπ Μάιερς, επιβεβαίωσε πως στο εξής μπορεί να μονάχα να αποκτήσει free agents με σχετικό συμφωνητικό ή να «ελαφρύνει» το salary cap μέσω ανταλλαγής. Προφανώς είχε το μυαλό του στην περίπτωση εξασφάλισης των υπηρεσιών του Κέβιν Λοβ μέσω ανταλλαγής με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ το Yahoo! Sports έγραψε πως οι Ουόριορς προσπαθούν να ανταλλάξουν τον unrestricted free agent, Τζόρνταν Κρόφορντ, με υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Από την πλευρά του, ο νέος κόουτς των εκπρόσωπων της Φλόριντα, Στιβ Κερ, μίλησε με τους Ντέιβιντ Λι και Κλέι Τόμπσον, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους παίκτες που «ακούγονται» ως ανταλλάγματα προς τους «λύκους», ώστε να τους πείσει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις καλοκαιρινές προπονήσεις τους, ανεξάρτητα από την κατάληξή τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason. Μάλιστα ανέφερε πως ο Λι θα είναι μέλος της βασικής πεντάδας του, ενώ πρόσθεσε πως θα προτιμά τους Ντρέιμοντ Γκριν και Χάρισον Μπαρνς, όταν θέλει κοντύτερο σχήμα στο παρκέ. Ακόμα, οι Ουόριορς επισημοποίησαν το τριετές συμβόλαιο 16 εκατομμυρίων δολαρίων του Σόουν Λίβινγκστον, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ για τρεις ακόμα εβδομάδες εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί πόδι, που αποκόμισε στα περσινά playoffs του NBA φορώντας τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς.

Σε άλλους τραυματισμούς, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αποσύρθηκε από την αποστολή των ΗΠΑ για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ ο Άντριου Μπόγκουτ αποκλείστηκε από την αντίστοιχη αποστολή της Αυστραλίας, πάλι λόγω τραυματισμού. Τέλος, ο Φέστους Εζέλι περιθωριοποιήθηκε από ολόκληρο το Summer League, αν και ξεπέρασε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αφού χτύπησε στο δεξί πόδι, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια αγώνα του καλοκαιρινού πρωταθλήματος του «μαγικού» κόσμου.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved