Μπόστον Σέλτικς: Κίνηση για Χέιγουορντ και Χιλ

Μπόστον Σέλτικς: Κίνηση για Χέιγουορντ και Χιλ

Δεν διατηρούν ουσιαστικές πιθανότητες απόκτησής του Γκόρντον Χέιγουορντ, αλλά οι Μπόστον Σέλτικς ενδιαφέρονται για τον 24χρονο φόργουορντ.

Είναι γνωστό πως οι Φίνιξ Σανς ετοιμάζουν μάξιμουμ συμβόλαιο για τον restricted free agent των Γιούτα Τζαζ, ενώ σήμερα (01/07) το ESPN έγραψε πως αντίστοιχη προσφορά προτίθενται να καταθέσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά σε κάθε περίπτωση οι «μορμόνοι» δείχνουν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε πρόταση προκύψει, ώστε να κρατήσουν τον Χέιγουορντ στο ρόστερ τους. Από την πλευρά τους, οι «C’s» επικοινώνησαν με τον 24χρονο φόργουορντ, αφού σύμφωνα με την Boston Globe ο κόουτς, Μπραντ Στίβενς, και ο GM, Ντάνι Έιντζ, μίλησαν από κοντά με τον πρώην παίκτη του Μπάτλερ. Επίσης, οι Σέλτικς προστέθηκαν στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζόρνταν Χιλ, καθώς ήρθαν σε επαφή μαζί του, από τη στιγμή που έγινε unrestricted free agent. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκάρετ Τεμπλ απασχολεί τους Ορλάντο Μάτζικ, Σικάγο Μπουλς και Μαϊάμι Χιτ, σύμφωνα με το Yahoo! Sports, αν και το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσει στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Επιστρέφοντας στους «κέλτες», ο Μάρκους Σμαρτ είπε πως σκοπεύει να παίρνει σουτ υπό καλύτερες προϋποθέσεις στο NBA δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας του επερχόμενου Summer League, στο οποίο θα παίξουν επίσης οι Ο Ντι Ανοσίκε, Κρις Μπαμπ, Ντάιρις Μπερτάνς, Ντάνιελ Κόρσεϊ, Κόλτον Άιβερσον, Έντουιν Τζάκσον, Κρις Τζόνσον, Μάικ Μόουζερ, Ντέβιν Όλιβερ, Κέλι Όλινικ και Τζέιμς Γιανγκ, όπως και ο Φιλ Πρέσεϊ, που με τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως δεν τον ανησυχεί η απόκτηση του Σμαρτ, αν και το πιθανότερο είναι πως ο πρώην γκαρντ του Οκλαχόμα Στέιτ θα του περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής. Ακόμα, ο Γιανγκ δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον λαιμό, που ίσως να αποτρέψουν παρουσία του στο Summer League του Ορλάντο, ενώ στο μεταξύ οι Σέλτικς πήραν τον πρώην σκάουτερ της ρωσικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπένας Ματκεβίτσιους, ώστε να συμπληρώσουν τη θέση του σκάουτερ εκτός ΗΠΑ.

Ρόστερ δεκαεννέα παικτών για το Summer League ανακοίνωσαν οι Μάτζικ, στο οποίο βρίσκονται οι Καντίμ Μπατς, Ματ Μπάλντουιν, Σεθ Κάρι, Ντεγουέιν Ντέντμον, Ασόν Ντίξον-Τάτουμ, Κιμ Ίνγκλις, Άαρον Γκόρντον, Λουκ Χάνκοκ, Κάμερον Τζόουνς, Βέρνον Μάκλιν, Τζος Μαγκέτ, Ντέβιν Μαρμπλ, Ρομέρο Όσμπι, Έλφριντ Πέιτον, Κέντρικ Πέρι, Ογκουστίν Ράμπιτ, Σκοτ Σαγκς και Ντάριους Ουίλιαμς. Το παρών θα δώσει και ο Βίκτορ Ολαντίπο, αλλά δεν αναμένεται να παίξει σε όλα τα ματς του καλοκαιρινού τουρνουά.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved