Μπρούκλιν Νετς: Πώληση σπιτιού για Γκαρνέτ και για… Καβαλίερς

Μπρούκλιν Νετς: Πώληση σπιτιού για Γκαρνέτ και για… Καβαλίερς

Αντί 3.6 εκατομμυρίων δολαρίων πούλησε σπίτι στη Μασαχουσέτη ο Κέβιν Γκαρνέτ, 38χρονος φόργουορντ/σέντερ των Μπρούκλιν Νετς.

Το 2007 αγόρασε την οικία με 4.6 εκατομμύρια δολάρια, αλλά θα καλύψει με άνεση τη… χασούρα, αν επιβεβαιώσει σχετικές φημολογίες και επεκτείνει κατά ένα χρόνο την καριέρα του εξαντλώντας το τωρινό συμβόλαιό του με τους Νεοϋορκέζους, καθώς θα εισπράξει 12 εκατομμύρια δολάρια. Από την πλευρά τους, οι Νετς ετοιμάζουν το έδαφος για αγορά θέσης στο ντραφτ της 26ης Ιουνίου στοχεύοντας προς το τέλος του πρώτου γύρου, όπως αναφέρουν βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Άλλωστε διέρρευσε πως θα δοκιμάσουν τον Σι Τζέι Φερ την παραμονή της ετήσιας διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο NBA, ενώ ο πρώην φόργουορντ του Σίρακιουζ θα περάσει από το βοηθητικό των Ντάλας Μάβερικς μία ημέρα νωρίτερα. Γενικότερα, πάντως, έχει δημιουργηθεί… πανικός στις ομάδες που έχουν ήδη ψηλές θέσεις στο ντραφτ λόγω του τραυματισμού του Τζόελ Εμπίντ…

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς διέκριναν προοπτική απώλειας του Άντριου Ουίγκινς, αλλά διατηρούν δύο εναλλακτικά σχέδια, καθώς θα εντείνουν την προσπάθειά τους για απόκτηση της 1ης θέσης μέσω ανταλλαγής που θα συμπεριλάβει τον Θάντεους Γιανγκ ή θα επιλέξουν πλέι-μέικερ μέσω της 3ης θέσης, τον Ντάντε Έξουμ ή τον Μάρκους Σμαρτ. Όποιος… περισσέψει λογικά θα καταλήξει στους Ορλάντο Μάτζικ, που επιλέγουν 4οι και 12οι, καθώς ψάχνουν επίσης πλέι-μέικερ, ενώ οι εκπρόσωποι της Φλόριντα κάλεσαν για δεύτερη προπόνηση τον Κέντρικ Πέρι φανερώνοντας τάσεις για απόκτηση επιλογής δεύτερου γύρου. Μάλιστα ο 21χρονος γκαρντ θα περάσει μεθαύριο (21/06) από το προπονητικό κέντρο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς μαζί με τους Ρόσκο Σμιθ, Τζο Τζάκσον και Τάιλορ Μπράουν. Επίσης, ο Πέρι θα δοκιμαστεί από τους «Μαβς», ενώ οι Τεξανοί πριν από το ντραφτ θα δουν επίσης τον Αντρέ Ντόκινς, ο οποίος έκλεισε αντίστοιχο ραντεβού και με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Μέσα σε όλα, ο Ουίγκινς θα δοκιμαστεί αύριο από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο έχοντας ολοκληρώσει αντίστοιχη προπόνηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που επιλέγουν 1οι μπροστά από τη 2η θέση των «ελαφιών». Σημειώνουμε πως λόγω της εγχείρησης του Εμπίντ, περσινού συμπαίκτη του γιου του άλλοτε πρώτου σκόρερ της ελληνικής Α1, Μίτσελ, στο Κάνσας, ο Καναδός φόργουορντ εισήλθε αυτόματα στα πλάνα των Μπακς και των «Καβς». Άλλωστε αναμένεται να διεκδικήσει τις δύο κορυφαίες θέσεις του φετινού ντραφτ μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση «σφήνας» του Αυστραλού Έξουμ στην πρώτη δυάδα, κυρίως από τη μεριά των Καβαλίερς, που προσπαθούν να «κλείσουν» ραντεβού για δοκιμαστική προπόνηση της ύστατης ώρας.



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved