Λος Άντζελες Κλίπερς: Το «χοντραίνει» ο Στέρλινγκ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Το «χοντραίνει» ο Στέρλινγκ

Διέρρευσε πως ο ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, σκοπεύει να προσλάβει τέσσερις ιδιωτικούς ντετέκτιβ.

Σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, στόχος του 80άχρονου επιχειρηματία είναι να αποκαλύψει «βρωμιά» γύρω από τον κομισάριο της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, και τους 29 ιδιοκτήτες των υπόλοιπων ομάδων του NBA ενόψει του δικαστηρίου, στο οποίο θα εξεταστεί μήνυσή του κατά της πώλησης των μετοχών των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Αναφέρεται, μάλιστα, πως πρόσφερε εξαψήφιο αριθμό δολαρίων για εργασία τριάντα ημερών στους ντετέκτιβ, από τους ζήτησε σεξιστικά η ρατσιστικά σκάνδαλα, ώστε να αποδείξει πως εκείνοι που τον κατηγορούν είναι υποκριτές. Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Στέρλινγκ δεν φανερώνει πλέον διάθεση παραίτησης. Επίσης διαπιστώνεται πως θα εξαντλήσει όλα τα νομικά περιθώρια, ώστε να «καθαρίσει» το όνομά του ή να εμποδίσει τη μεταβίβαση των μετοχών των Κλίπερς στον Στιβ Μπάλμερ.

Μία άλλη ομάδα της Καλιφόρνια κινείται σε ρυθμούς στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου του προπονητή της, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναζητούν βοηθούς για τον πρωτάρη Στιβ Κερ περιμένοντας τις επαφές των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο θέλουν στη θέση του πρώτου βοηθού του νέου κόουτς τους. Στην προκειμένη, Μέσα της Μασαχουσέτης ανέφεραν πως οι «πολεμιστές» προσέγγισαν τον Ρον Άνταμς, πρώτο βοηθό του Μπραντ Στίβενς στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ o παλαίμαχος NBAer και σύμβουλος των «πολεμιστών», Τζέρι Ουέστ, είπε πως υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα θα εκφράζεται περισσότερη ομαδικότητα στις επιθέσεις των Ουόριορς.

Ακόμα, ο Άντριου Μπόγκουτ περιμένει τον Κερ στην Αυστραλία και με δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του εναντιώθηκε στη δημοσίευση των οικονομικών απολαβών των NBAers. Τέλος, ο Στέφεν Χολτ δοκιμάστηκε ενόψει του ντραφτ της 26ης Ιουνίου, αν και οι εκπρόσωποι του Όκλαντ δεν διατηρούν επιλογή στη διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NBA, ενώ από το βοηθητικό τους πέρασε επίσης ο Τσαζ Ουίλιαμς, ο οποίος δοκιμάστηκε και από τους Καβαλίερς, Γιούτα Τζαζ, και Μιλγουόκι Μπακς.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved