Λος Άντζελες Κλίπερς: Λύπηση για Στέρλινγκ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Λύπηση για Στέρλινγκ

Στον απόηχο της ρατσιστικής τοποθέτησης του ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο Μπλέικ Γκρίφιν ομολόγησε πως τον λυπάται.

Βέβαια, η «ασπίδα» του 25χρονου φόργουορντ δεν σχετίζεται με τις επίμαχες δηλώσεις του Αμερικανού επιχειρηματία, αλλά με χθεσινή αποκάλυψη περί σοβαρής ασθένειας του Στέρλινγκ, καθώς είπε: «Αν είναι αλήθεια, η σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι μαζί του. Ουδείς αξίζει να περνά τέτοιες περιπέτειες». Μέχρι στιγμής, πάντως, ο καρκίνος του προστάτη του τωρινού ιδιοκτήτη των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» παραμένει ανεπιβεβαίωτος, ενώ στο μεταξύ βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες ανέφεραν πως ο Στέρλινγκ υποστήριξε ότι έπρεπε να δωροδοκήσει τη σύντροφό του, ώστε να αποφύγει διαρροή της τηλεφωνικής συνομιλίας που προκάλεσε τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Στα της τρέχουσας postseason, οι Κλίπερς υποδέχονται αύριο (04/05, 05:30) τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Staples Center» με την προημιτελική σειρά της Δύσης στο 3-3, οπότε ο νικητής του αυριανού αγώνα θα περάσει στον δεύτερο γύρο των playoffs. Στα των τραυματιών, ο Χέντο Τούρκογλου (μέση) λογικά θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο ματς, αλλά για την ώρα κρίνεται αμφίβολος, ενώ ο Κρις Πολ θα συνεχίσει κανονικά παρά πολλαπλά προβλήματα τραυματισμού, που φανερώθηκαν σε σημαντικό βαθμό κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού των δύο συλλόγων της Καλιφόρνια.

Από την άλλη, ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ (γόνατο) χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο, αλλά δεν διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα, οπότε θα παίξει στο αυριανό ματς. Ακόμα, ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) «έβγαλε» επιμέρους κομμάτια της σημερινής προπόνησης (02/05) του Μαρκ Τζάκσον, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί πιθανότητα για το φετινό αγωνιστικό ντεμπούτο του, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Άντριου Μπόγκουτ (πλευρά) και Νεμάνια Νέντοβιτς (γάμπα). Τέλος, ο Τζάκσον μετά το χθεσινό παιχνίδι των «πολεμιστών» ουσιαστικά επιβεβαίωσε την προοπτική απόλυσής του δηλώνοντας: «Αυτή η ομάδα δεν θα είναι ξανά μαζί».



Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved