Λος Άντζελες Κλίπερς: Παραλίγο… λύση με Μάτζικ Τζόνσον

Λος Άντζελες Κλίπερς: Παραλίγο… λύση με Μάτζικ Τζόνσον

Η περίπτωση αποκλεισμού των Λος Άντζελες Κλίπερς από τα playoffs παραμένει ορατή, ενώ προέκυψε λύση με πιθανή αγορά του συλλόγου από τον Μάτζικ Τζόνσον.

Ο παλαίμαχος NBAer είναι ήδη στο γκρουπ επιχειρηματιών που διατηρούν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Λος Άντζελες Ντότζερς του MLB, ομάδα με πολλαπλάσια αξία σε σχέση με εκείνη των Κλίπερς, οπότε στην προκειμένη η αγορά δεν θα αποδειχθεί πολύπλοκη, αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον για τις μετοχές του Ντόναλντ Στέρλινγκ, που προκάλεσε όλα τα προβλήματα των τελευταίων ημερών με δηλώσεις ρατσιστικού περιφερομένου. Πάντως, ο Μάτζικ ξεκαθάρισε μέσω Twitter πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν ενδιαφέρονται για την αγορά των Κλίπερς, σενάριο που αναφέρθηκε από το Yahoo! Sports. Στο μεταξύ ξεκαθαρίστηκε πως αύριο (29/04, 21:00) θα ανακοινωθεί από το NBA η μορφή και το ύψος της τιμωρίας με αφορμή την επίμαχη τηλεφωνική υποκλοπή του TMZ, που συνεχίζει το σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας νέα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του Στέρλινγκ.

Μέχρι στιγμής, παίκτες από πολλές ομάδες της βορειοαμερικανικής λίγκας έχουν ζητήσει παραδειγματική ποινή, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους παίκτες των Κλίπερς. Ακόμα η ένωση παικτών, στην οποία είναι πρόεδρος ο Κρις Πολ, φαίνεται πως ζητά των αποκλεισμό του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων» από την τρέχουσα postseason, ενώ μέσα σε όλα διαφημιστικές εταιρείες «σπάνε» συνεχώς συμβόλαια που προβλέπουν συνεργασία με την ομάδα του Στέρλινγκ. Γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση επηρεάζει και την ίδια την ομάδα, αφού η σημερινή προπόνηση (28/04) ακυρώθηκε από τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως έχει αποφύγει οποιαδήποτε επαφή με τον τωρινό ιδιοκτήτη τις τελευταίες ημέρες και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στο τωρινό πόστο του με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις, αν και πέρσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο 21 εκατομμυρίων δολαρίων!

Για αύριο (30/04, 05:30), πάντως, είναι προγραμματισμένος ο πέμπτος αγώνας με του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που θα γίνει στο «Staples Center», ενώ η προημιτελική σειρά της Δύσης είναι στο 2-2, αν δεν μεσολαβήσει απόφαση που ανατρέπει τα τωρινά δεδομένα. Από την πλευρά του, ο κόουτς των «πολεμιστών», Μαρκ Τζάκσον, είπε πως η αποτελεσματικότερη τιμωρία θα ήταν αποχή των φιλάθλων από το αυριανό παιχνίδι, καθώς αυτό θα κοστίσει στον Στέρλινγκ. Στα αγωνιστικά θέματά του, ο τεχνικός των Ουόριορς υποστήριξε πως θα κρατήσει τον Ντρέιμοντ Γκριν στο αρχικό σχήμα για το μαρκάρισμα του Μπλέικ Γκρίφιν, ενώ ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) αποκλείστηκε από ένα ακόμα παιχνίδι, αν και τις τελευταίες ημέρες προέκυψε σενάριο για άμεση επιστροφή του.

Στα πιτς είναι επίσης ο Άντριου Μπόγκουτ (πλευρά), ο οποίος δεν αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, ενώ εκτός επ’ αόριστον παραμένει και ο Νεμάνια Νέντοβιτς (γάμπα). Τέλος, οι «πολεμιστές» επανέλαβαν πως θα ζητήσουν τη γνώμη των φίλων τους για πιθανή αλλαγή ονομασίας, όταν επιστρέψουν στο Σαν Φρανσίσκο, το 2018-19, αλλά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ήδη στις τάξεις των οπαδών δεν φανερώνει ιδιαίτερη τάση προς κατάργηση του «Γκόλντεν Στέιτ» από τον τίτλο της ομάδας.



«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved