Χιούστον Ρόκετς: Επιπόλαιος τραυματισμός για Μπέβερλι

Χιούστον Ρόκετς: Επιπόλαιος τραυματισμός για Μπέβερλι

Τα playoffs συνεχίζονται και ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν των Χιούστον Ρόκετς, Πάτρικ Μπέβερλι, υπέστη τραυματισμό στο δεξί γόνατο.

Χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, το οποίο κρίθηκε στην παράταση σε βάρος των Τεξανών, ενώ σήμερα (21/04) χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία. Ευτυχώς για τις «ρουκέτες» δεν διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα και όλα δείχνουν πως θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (24/04, 04:30) με τους εκπρόσωπους του Όρεγκον στο «Toyota Center». Ακόμα, ο Κέβιν Μακ Χέιλ ομολόγησε πριν από τον πρώτο αγώνα ότι οι Ντουάιτ Χάουαρντ και Ομέρ Ασίκ θα είναι μαζί στο αρχικό σχήμα, ακόμα και σε κρίσιμα λεπτά παιχνιδιών με τους Μπλέιζερς, όποτε το κρίνει απαραίτητο, ενώ ο Τζέις Χάρντεν χρέωσε την ήττα στην έλλειψη αποτελεσματικής κυκλοφορίας της μπάλας και το NBA αναγνώρισε διαιτητικό λάθος στο χθεσινό έκτο φάουλ του Χάουαρντ, καθώς έπρεπε να χρεωθεί στον Τζόελ Φρίλαντ.

Στο μεταξύ, ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον αναδείχθηκε κορυφαίος rookie του 2013-14 στην D-League, όπου «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν όντας υποβιβασμένος από τους Ρόκετς. Από την άλλη, ο Τέρι Στοτς δήλωσε αστειευόμενος πως θα δώσει εντολή για φάουλ στον Χάουαρντ από την πρώτη επίθεση των Τεξανών στον δεύτερο αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs αποφεύγοντας ουσιαστική σχετική απάντηση για την εφαρμογή της επίμαχης τακτικής στα κρίσιμα λεπτά του πρώτου ματς των δύο ομάδων, ενώ ο Ντάμιαν Λίλαρντ έκανε λόγο για ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα, αλλά προπονήθηκε κανονικά σήμερα (21/04). Σημειώνουμε επίσης πως ελλείψει τραυματιών, οι Βίκτορ Κλαβέρ και Άλεν Κραμπ έμειναν εκτός της 13άδας, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί στα επόμενα παιχνίδια. Τις δύο αντίστοιχες θέσεις των «ρουκετών» κατέχουν οι Κόβινγκτον και Αϊσάια Κανάν, οι οποίοι υποβιβάστηκαν σήμερα στo NBDL, ενώ συμβόλαιο με ομάδα του Πουέρτο Ρίκο υπέγραψε ο Ντέξτερ Πίτμαν, που αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τις «ρουκέτες».

Μεθαύριο (24/04, 03:00) συνεχίζεται επίσης η σειρά των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Ντάλας Μάβερικς στο «AT&T Center», αλλά πριν τη χθεσινή νίκη των «σπιρουνιών» ο Γκρεγκ Πόποβιτς ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα έμπειρα μέλη του ρόστερ του με χρονικό περιορισμό, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν είπε πως θα προτιμούσε παρουσία 33 με 35 λεπτών ανά αγώνα και χθες διέπρεψε με 38, αν και αποκόμισε μικροτραυματισμό στο γόνατο. Μέσα σε όλα, ο Μανού Τζινόμπιλι υποδέχθηκε ένα αγοράκι, αλλά έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση του Πόποβιτς, ενώ στους «Μαβς», που συνεχίζουν χωρίς τον Γκαλ Μέκελ (γόνατο), ο Ρικ Καρλάιλ ισχυρίστηκε πως άφησε τους Σον Μάριον και Σαμ Ντάλμπερτ στον πάγκο στο τέταρτο 12λεπτο του χθεσινού ματς, επειδή προτίμησε παραγωγικότερους παίκτες, ενώ με αφορμή αντίστοιχο παραγκωνισμό του Χοσέ Καλντερόν πρόσθεσε πως ο Ισπανός πλέι-μέικερ θα παραμείνει στη βασική πεντάδα.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved